Obavijesti

Sport

Komentari 9

Kraljevski doček za Modrića u Kuvajtu: Igrao s Luisom Figom

Kraljevski doček za Modrića u Kuvajtu: Igrao s Luisom Figom
1

Pozdrav svima. Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu, rekao je u uvodu Luka Modrić koji je sudjelovao na malonogometnom turniru u Kuvajtu zajedno s velikim Figom...

VIDEO

Gdje god se pojavi Luka Modrić u Europi, nastane pravi delirij. E tako je bilo i na drugoj strani svijeta, u Kuvajtu. 

Hrvatski kapetan gostovao je u Kuvajtu na "Al Roudan Futsal Turrnament Kuwait 2019' malonogometnom turniru gdje je predvodio svoju momčad imena 'Team Modrić' protiv momčadi čiji je vođa bio legendarni Portugalac Luis Figo, odnosno 'Team Figo'.

Bila je to prava nogometna fešta u kojoj su djeca i gledatelji mogli uživati u brojim majstorijama, a utakmica je završila 7-6 u korist Figove momčadi.

Svakim potezom Modrić bi razgalio navijače, a uspio je namjestiti i nekoliko golova te pokazati da se sjajno snalazi i na malonogometnim terenima. 

- Pozdrav svima. Ovo je moj prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan da sam tu. Hvala vam na vašoj toploj dobrodošlici. Osjećam se jako ugodno biti ovdje - rekao je Modrić na početku susreta koji je privukao mnoge navijače da dođu pogledati majstore na djelu.

Poziv na ovakvu manifestaciju samo je pokazao našem kapetanu kolika je faca i koliko je priznat kao nogometaš u cijelom svijetu. Kao šlag na kraju svega, igrači su se uslikali s djecom i ostavili im trajnu uspomenu na događaj koji će zasigurno dugo pamtiti.

Luka i Figo poslije susreta su se malo i družili, a sve je objavio Portugalac na Twitteru.

Bio je to susret legendi Reala koji su tijekom povijesti Madriđanima donijeli brojne trofeje.

- Bilo mi je zadovoljstvo vidjeti te moj dobri prijatelju. Hvala Kuvajtu na toploj dobrodošlici, uvijek je zadovoljstvo vratiti se - napisao je Figo.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u srijedu u Splitu uoči prijateljske utakmice protiv Omiša u petak kao i kvalifikacijske utakmice protiv Walesa. Luka Modrić trebao bi se nakon turneje u Kuvajtu pridružiti Vatrenima u četvrtak u Omišu gdje će dan poslije biti prava nogometna fešta. Slična onoj u Kuvajtu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu