Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Filip Hrgović u ring ušao uz hit Thompsona - 'Geni, kameni'

Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borb, kaže Filip Hrgović, koji je opet izašao uz njemu dragu pjesmu od Marka Perkovića Thompsona

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
25 komentara

Mirko Filipović u ring je ulazio uz veliki hit Duran Durana "Wild Boys",  Željko Mavrović odabrao je “Simply The Best” od Tine Turner, dok je Filip Hrgović ostao je vjeran Thompsonu. 

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima, rekao je Filip Hrgović

Da između boksača i ovog pjevača postiji neka dublja veza, potvrđuju Hrgovićeve riječi nakon dočeka hrvatskih nogometaša, srebrnih sa SP-a, kojima je na dočeku pjevao isti izvođać, no kojem su isključili razglas.

- Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao. To je taj unutarnji neprijatelj o kojem pričam, to su ljudi koji ne žele da Hrvatska diše punim plućima - rekao je tada Hrgović.

S Filipovim izborom glazbe složili su se svi njegovi prijatelji. Smatraju da ona najbolje odražava borbeni duh Hrgovića.

- Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - kaže Hrgović.

 

Naši partneri pišu
Message