Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Filipiju zbog Putina branili da uđe u dvoranu i primi medalju!

Toni Filipi doživio je neugodan trenutak uoči dodjele brončane medalje na Europskim igrama u Minsku. Nisu mu vjerovali da je on taj, a člana naše delegacije prikovali su uza zid dok Putin nije ušao u dvoranu

Foto: REUTERS, Matija Habljak/Pixsell
29 komentara

Hrvatski boksač Toni Filipi (23) osvojio je brončanu medalju na Europskim igrama u Minsku u kategoriji teškoj kategoriji do 91 kilograma, ali na nju je morao malo pričekati.

Naime, kako doznajemo, Filipija nisu pustili u dvoranu gdje je trebao dobiti medalju jer je u nju taman dolazio ruski predsjednik Vladimir Putin.

Ljudima iz osiguranja Filipi je objasnio tko je i dobio odgovor u stilu: "U redu, dečko, dođi kasnije... Ma zapravo, dođi ti sutra".

Boksač je ipak bio uporan pa su mu odlučili prekontrolirati akreditaciju. Netko se tad sjetio kako neki Hrvat treba primiti brončanu medalju, a kad je član naše delegacije krenuo prema njemu, osiguranje ga je prikovalo uza zid nekoliko minuta dok Putin nije ušao u dvoranu.

Koliko je šef Ruske Federacije bio toga svjestan, ne znamo, ali je barem malo popravio stvar kad je našoj delegaciji srdačno mahnuo na ceremoniji zatvaranja Igara, na kojoj je zastavu nosio zlatni karatist Ivan Kvesić.

Naši partneri pišu
Message