Obavijesti

Sport

Komentari 10

Filmska priča: Brazilac preko Piškorevaca došao do prve lige

Filmska priča: Brazilac preko Piškorevaca došao do prve lige
1

Matheus Lemos Da Silva došao je lani u Ratar u malo slavonsko selo Piškorevce. U 15 službenih utakmica zabio je devet golova u dresu petoligaša. U samo jednoj sezoni ispunio je svoj cilj da zaigra Prvu HNL

VIDEO

Simpatični Brazilac Matheus Lemos Da Silva (21), posve nepoznat u širim hrvatskim nogometnim krugovima, doživio je nešto što se ne događa često u nogometnom svijetu, a kad se nešto slično dogodi, maltene se snimaju filmovi o tome. Čovjek je, naime, iz pete lige potpisao profesionalni ugovor s prvoligašem!

Njegov dosadašnji klub, Ratar iz Piškorevaca, pohvalilo se na Facebooku kako je njihov igrač potpisao za Rudeš. 

[IZ RATARA U PRVU LIGU] Sa velikim ponosom javljamo da je naš Matheus Lemos Da Silva potpisao profesionalni ugovor sa...

Posted by NK Ratar Piškorevci on Monday, August 6, 2018

- Sa velikim ponosom javljamo da je naš Matheus Lemos Da Silva potpisao profesionalni ugovor sa NK Rudešom i tako nakon samo sezone stigao do prve lige koja je bila njegov veliki cilj. Matheus nas je tijekom cijele prošle sezone razveseljavao svojom igrom, potezima i golovima što svakako ostaje za pamćenje. U svojih 15 službenih utakmica Matheus je zabio 9 golova i stekao velike simpatije publike svojim nastupima. Debi je upisao u 11. kolu protiv Radničkog iz Meca, prvijenac je stigao 4 kola kasnije protiv Slavonca iz Ladimirevaca, a protiv istog kluba je i odigrao svoju posljednju utakmicu za naš klub. Matheusu zahvaljujemo za sve i želimo mu puno sreće kako u nastavku karijere tako i u privatnom životu. Matheusa ćemo pratiti i dalje, sigurni smo da Rudeš dobiva veliku vojsku navijača iz Piškorevaca. Nadamo se da će mu Rudeš biti samo jedna stanica velike nogometne karijere. 
Brate, sretno i hvala ti što si nam uljepšao kirvaj!"

O mladom Matheusu pisali smo prošlo ljeto kad je stigao u selo pored Đakova zajedno sa sunarodnjakom Matheus Da Silva Batisom. Cilj mu je bio doći do prve lige, što je u najkraćem roku i ostvario. 

Slavonska samba! Petoligaš je doveo Brazilce koji bi u 1. HNL
Slavonska samba! Petoligaš je doveo Brazilce koji bi u 1. HNL

- Klub mi je pokazao vrlo dobar plan, mislim da je to dobra prilika pokazati koliko mogu te pomoći momčadi. Imao sam san zaigrati izvan Brazila i dolazim u NK Ratar po priliku da se pokušam dokazati u europskom nogometu - rekao nam je tada Matheus Lemos, a i u Rataru su bili svjesni da su oni Brazilcu samo odskočna daska.

- Oni planiraju svoju karijeru nastaviti u Hrvatskoj, kažu kako im je cilj zaigrati u klubovima kao što su Rijeka, Dinamo, Osijek i Hajduk. Znaju da takvo što nije moguće odmah, pa su se odlučili krenuti iz nižih rangova. Tko zna, možda ćemo ih gledati jednog dana i na televiziji, osim ako ne odluče ostati u našem klubu, a ostati će jednu sezonu sigurno - rekli su nam prošle godine u Rataru, a već sada će im se njihove prognoze i ostvariti - Lemosa će gledati na TV-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija