Obavijesti

Sport

Komentari 0

Finale prvog 'FNC Armagedona': Sedam boraca u lovu na ugovor s KSW-om uz četiri 'supermeča'!

Finale prvog 'FNC Armagedona': Sedam boraca u lovu na ugovor s KSW-om uz četiri 'supermeča'!

Sedam boraca kreće u lov na ugovor s KSW-om, a očekuje nas povratak naše najveće ženske MMA nade Adriane Vuković (22, 3-0) kao i strašna finala prve sezone velike regionalne 'FNC Armagedon' lige

VIDEO

Nakon dvije odgode, Fight Nation Championship traži 'treću sreću' sa finalom prve sezone 'Armagedona' koje je najavljeno za 10. travnja! Prvo natjecanje najvećih regionalnih MMA nada došlo je u zadnju fazu, a osam boraca odlučuje o četiri pobjednika u perolakoj (-66 kg), lakoj (-70 kg), velter (-77 kg) i srednjoj kategoriji (-84 kg)! Ali to neće biti sve jer će se u finalu održati i četiri supermeča u kojima će sudjelovati nade zagrebačkog American Top Teama Adriana Vuković (22, 3-0), Vlasto Čepo (26, 4-1) i Donald Čosić (27, 1-0) i Karlo Caput (28, 8-2) koji je krenuo u dubrovačkom Gladiator Teamu.

POGLEDAJTE VIDEO: Veliko finale Armagedona

Pokretanje videa...

ARMAGEDON - VELIKO FINALE (Official trailer) 00:59

Ali, krenimo s onim dečkima koji su svoj put utabali pobjedama do finala. Jedan među njima je i Daniel Bažant (29, 4-2) iz pulskog Trojan Teama koji je već zaradio ugovor na četiri meča u poljskom KSW-u. U prvom je nastupu pokazao veliko srce protiv Roberta Ruchale (22, 5-0), a sad ga čeka povratak u ‘Armagedon’ i finale perolake kategorije protiv Nine Škrijelja (23, 5-1) iz zagrebačkog ATT-a- Već su se jednom susreli u četvrtfinalu, a tad je u trećoj rundi slavio Bažant.

Zagreb: Armagedon turnir MMA borbi, Daniel Bažant - Nino Škrijelj

Jedan od mečeva s najvećim hypeom je onaj u finalu lake kategorije između dva velika potencijala iz Hrvatske i Srbije. Riječ je o Patriku Čeliću (21, 3-0) iz zagrebačkog American Top Teama protiv Marka Bojkovića (19, 0-0) iz beogradske Ahilej Borilačke Akademije. Njihov ‘rat’ je krenuo mnogo prije na društvenim mrežama, a sad će u kavezu imati prilike dokazati tko je od njih ‘glavni’ u regiji.

U finalu velter kategorije očekuje nas meč Trnskog i Dubrave, ATT-a i Ban Teama, odnosno Jakoba Kosića (26, 2-1) protiv Marka Ostaneka (26, 3-1). To je sukob stilova, nevjerojatni nokauter koji je najavio velike stvari protiv odličnog grapplera. Kosić je već imao neke nesuglasice sa prvakom veltera u KSW-u Robertom Soldićem (26, 18-3) pa će matchmaker Wojo sigurno sa zanimanjem popratiti ovo finale. 

Soldić: Je li vas sramota to što pričate? Kosić: Pa ti koristiš nedozvoljena sredstva...
Soldić: Je li vas sramota to što pričate? Kosić: Pa ti koristiš nedozvoljena sredstva...

A u završnom srazu srednje kategorije jedno je sigurno - nemojte treptati da nešto ne propustite! Dva sjajna nokautera, Andi Vrtačić (26, 1-0) iz pulskog Trojan Teama i Đani Barbir (23, 4-0) iz zagrebačkog ATT-a ući će u kavez u kojem su već napravili velike stvari. Đani je 'uspavao' Iliju Brkana (18, 1-1) u četvrtfinalu, a Vrtačić je atraktivnim spinning backfistom završio Đorđa Bukvića (21, 1-0). 

Zagreb: Četvrtfinale MMA turnira "FNC - Armagedon"

U supermečevima se vraćaju Donald Ćosić i Adriana Vuković

Osim četiri finala, održat će se i četiri 'supermeča'. Svakako veseli povratak Adriane Vuković koja je tri protivnice 'riješila' u prvoj rundi, a sad ju čeka Gulnazik ‘Flower’ Omorova (18, 3-0). Ta je borkinja rođena u Kirgistanu, a državna je prvakinja u grapplingu te nas zasigurno očekuje nova odlična borba u ženskoj muha kategoriji do 57 kg.

U perolakoj kategoriji borit će se Karlo Caput kojeg čeka borac koji je odradio dvije borbe u Bellatoru i slavio u jednoj, dok je drugu izgubio, a obje su išle do sudačke odluke. Radi se o Harryju ‘Houdini’ Hardwicku (26, 5-3). Bit će ovo Karlov povratak nakon dva poraza, od kojeg posljednji na KSW-u od Macieja Kazieczka (27, 7-1).

Ovo smo svi čekali! Brutalna najava finala Armagedona
Ovo smo svi čekali! Brutalna najava finala Armagedona

Priliku će dobiti i Vlasto Čepo iz zagrebačkog ATT-a protiv Leona Krajačića (22, 2-2) u srednjoj kategoriji. Nakon poraza od Mateusza Strzelczyka (30, 9-10-1) u Poljskoj, ide na borca koji je u zadnjoj borbi slavio nokautom u prvoj rundi. Također, u kavez se nakon godine i pol vraća Donald ‘Donko’ Čosić kojeg u teškoj kategoriji očekuje meč protiv Slovenca Tadeja Dajčmana (24, 2-1).

Bilo kako bilo, zasigurno nas očekuje pravi spektakl i to sve uz izravan prijenos na YouTube kanalu 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling