Obavijesti

Sport

Komentari 9

Tevez s tri gola i asistencijom odveo Juve do nova tri boda

Tevez s tri gola i asistencijom odveo Juve do nova tri boda
1

Svojim prvim hat-trickom u dresu Juventusa, Argentinac je zabio svoj 10. gol sezone te je izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca, s dva gola manje od G. Rossija...

VIDEO

Odigrano je sedam utakmica 16. kola talijanskog prvenstva iz kojih treba izdvojiti uvjerljivu domaću pobjedu Juventusa od čak 4-0 protiv Sassuola. Najzaslužniji za takav ishod je sjajni argentinski napadač Carlos Tevez koji je postigao hat-trick i asistirao iz slobodnog udarca Pelusou za 2-0 u 28. minuti. 

Tevez je zabijao u 15. nakon što je natrčao na jednu odbijenu loptu, zatim u 45. kada je presjekao jednu loptu gostujuće obrane te u 68. minuti utakmice kada je iskoristio dodavanje Mauricija Isle i zabio svoj prvi hat-trick u dresu Juventusa, te 10 pogodak u ovoj sezoni u Seriji A. Tevez je s ova tri gola izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca, s dva gola manje od Giuseppea Rossija. 

Na stadionu Artemio Franchi Fiorentina je pred 30.000 gledatelja dobila Bolognu s 3-0. Golove za domaćine dali su Slovenac Iličić u 13., Valero u 30. te Rossi u 64. minuti utakmice. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je s klupe u 76. minuti umjesto strijelca Rossija, a već tri minute kasnije zaradio je žuti karton. 

Sampdoria je u gostima s 1-0 dobila Chievo, a jedini gol na utakmici djelo je Edera u 16. minuti. 

Genoa je kod kuće pred 19.000 gledatelja odigrala 1-1 protiv Atalante. Domaćine je u vodstvo doveo Bertolacci u 72. minuti na asistenciju Gilardina, dok je bod gostima osigurao De Luca u posljednjim trenucima sudačke nadoknade na asistenciju Cigarinija. Šime Vrsaljko na strani Genoe, kao ni Marko Livaja na strani Atalante, nisu bili u kadru za ovaj susret. 

Lazio je zahvaljujući neuništivom Miroslavu Kloseu, koji je postigao oba gola, s 2-0 kod kuće svladao Livorno. Klose je mrežu zatresao u 19. i 26. minut susreta, a Lazio je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto tablice s osvojenih 20 bodova. 

Istim rezultatom, ali u gostima, Torino je slavio protiv Udinesea, a golove su zabili Farnerud u 48. te Immobile u 75. minuti. Igor Bubnjić i Ivan Kelava utakmicu su odgledali s klupe za rezervne igrače Udinesea. 

Parma i Cagliari su na stadionu Ennio Tardini u Parmi odigrali 0-0, a mladi Hrvat Marijan Ćorić je utakmicu odgledao s klupe za pričuve domaćina. 

Kasnije igraju Napoli - Inter, dok će svoj susret Milan - Roma svoj susret odigrati u ponedjeljak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika