Obavijesti

Sport

Komentari 11

Fiorentina vraća Mutua; Inter daje 40 milijuna £ za Balea

Fiorentina vraća Mutua; Inter daje 40 milijuna £ za Balea
1

Cijenim njegove lijepe riječi, a ispriku prihvaćaju i klub i momčad. Je li započeo svoj put povratka u sastav? Odlučit ću u nadolazećim danima, kaže vlasnik Della Valle

VIDEO

Adrian Mutu može se vratiti u Fiorentinu - kazao je direktor i većinski vlasnik tog toskanskog kluba Andrea Della Valle čuvši ispriku rumunjskoga napadača...

Podsjećamo, Mutu ne trenira s Fiorentininom nogometnom momčadi još otkako je propustio pojaviti se na treningu uoči utakmice s Bolognom igrane 6. siječnja. Rumunj je nakon takvog svog čina, na koji se kaže odlučio jer ga u klubu „ne poštuju“, izjavio da je spreman napustiti Fiorentinu, ali sada je promijenio retoriku.

- Žao mi je zbog ovakve situacije. Pogriješio sam napustivši momčad, trenera i klub. Činjenica je da me moj bivši agent loše savjetovao - pravdao se Mutu u najnovijoj izjavi.

- Cijenim njegove lijepe riječi, a ispriku prihvaćaju i klub i momčad. Je li započeo svoj put povratka u sastav? Odlučit ću u nadolazećim danima, moguće ga je očekivati. Ipak, ne mogu reći kada će se to dogoditi, a ono što mogu službeno ponoviti jest ono što sam rekao prije dva tjedna: Mutu nije na prodaju – kazao je Della Valle.

Inter bi Velšanina pod svaku cijenu

Milanski Inter u ljetnim će mjesecima pokušati klub osnažiti dovođenjem Velšanina Garetha Balea u transferu koji bi trebao biti vrijedan oko 40 milijuna funti, tvrdi engleski Guardian...

Nikada niti jedan igrač iz Ujedinjenog kraljevstva nije ostvario takvu cijenu, a malo je uopće onih koji su u tako vrijednim transferima mijenjali klubove pa bi se Tottenhamov nogometaš mogao postaviti, dođe li do transfera, uz bok Cristianu Ronaldu, Kaki, Zinedineu Zidaneu ili, pak, Zlatanu Ibrahimoviću.

Rekordna cijena koja je plaćena za jednog igrača iz UK-a iznosi 29 milijuna funti. Toliko je 2002. godine platio Manchester United Leedsu za dovođenje Rija Ferdinanda.

Bale se kao potencijalna meta Intera spominje još od međusobnih utakmica klubova u Ligi prvaka. Zabio je Velšanin sva tri gola na San Siru u porazu svoje momčadi 4-3, a i u uzvratu na White Hart Laneu bio je nezaustavljiv za suparnika.

Vezano uz mogućnost ovog transfera Guardian piše:

"Harry Redknapp (menadžer momčadi, op.a.) ne želi izgubiti Niku Kranjčara, kojega je Bale istisnuo. Kranjčar je jasno dao do znanja da ne može tolerirati manjak minutaže i posudba do kraja sezone bila bi svima odgovarajuća solucija. Za Hrvata ne manjka ponuda."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara