Sport

Komentari 185

Fjodore, noga ti se pozlatila! Pogledajte gol koji je Hrvatsku odveo na Svjetsko prvenstvo

Fjodore, noga ti se pozlatila! Pogledajte gol koji je Hrvatsku odveo na Svjetsko prvenstvo

Stoper Antalyaspora Fjodor Kudrjašov zabio si je u 81. minuti nakon ubačaja Borne Sose i matirao golmana Rusije za pobjedu "vatrenih" i veliko veselje pred 30.000 navijača na Poljudu

Čekali smo 351 minutu na prvi gol u kvalifikacijskim utakmicama Hrvatske i Rusije. I dočekali ga - na pravoj strani! Poljud je u 81. minuti okršaja za mjesto u Kataru eruptirao.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u Splitu

Borna Sosa ubacio je s lijeve strane, bio je to jedan od "milijun" centaršuteva u ruski šesnaesterac, a na drugoj stativi je Fjodor Kudrjašov (34), stoper turskog Antalyaspora, pod pritiskom Andreja Kramarića čudno udario loptu i poslao je u bliži kut.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia

Kudrjašov je ruski reprezentativac od 2016., bio mu je to 47. nastup, a ima i jedan gol. Doduše, ovaj autogol i on će, a i ruska i hrvatska javnost definitivno bolje pamtiti.

Hrvatska ide izravno na Svjetsko prvenstvo, a Rusija će se za mjesto u Kataru morati izboriti kroz play-off krajem ožujka.

Autogol Kudrjašova pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Najčitaniji članci