Obavijesti

Sport

Komentari 8

Florenceu i društvu prekipjelo: Dio Zadrove momčadi štrajkao

Florenceu i društvu prekipjelo: Dio Zadrove momčadi štrajkao
1

Sedmorica igrača Košarkaškog kluba Zadar nisu se pojavila na jutarnjem treningu zbog neisplate čak sedam plaća. Trener Ante Nazor pokazao je razumijevanje...

VIDEO

Nakon čak sedam mjeseci bez plaće dijelu košarkaša Zadra "pukao je film". Sedmorica igrača, što čini polovicu prve momčadi, propustila su jutarnji trening i tako pokazali upravi kluba da više nemaju strpljenja za financijske probleme.

Među štrajkašima je i James Florence, ponajbolji član momčadi s Višnjika, koji je već jednom u sličnoj situaciji ustrajao na isplatu zaostalih plaća. Trening su odradila sedmorica prvotimaca, prevođena kapetanom Ivom Ivanovim.

- Ja njih shvaćam, ali trebaju se prvo vratiti da bismo nastavili razgovore. Postoje klupski statut i pravilnici, mislim da je moralo biti puno više kulture i međusobne komunikacije kad je ovakva situacija u pitanju. To je izostalo. Da je toga bilo, možda do ovoga ne bi došlo - rekao je trener Ante Nazor za Radio Zadar.

Zadar ne može podmiriti obveze prema igračima zbog velikog duga koji je i razlog što mu je račun u blokadi. Direktor kluba Boris Skroće izjavio je da bi deblokada trebala doći 17. ožujka, nakon čega će isplatiti sve zaostatke.

Skroče se nada kako će se igrači koji su štrajkali pojaviti na večernjem treningu kako bi momčad mogla nastaviti s pripremom za nedjeljni derbi protiv Partizana u Beogradu u pretposljednjem kolu osnovnog dijela sezone ABA lige.

- Ja pokušavam to sve skupa objektivno sagledati, ali smatram da je u ovom slučaju osobno meni najteže jer sam između dvije vatre - zaključio je Nazor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union