Obavijesti

Sport

Komentari 13

Foster ima drugi najjači udarac lige, a Cheechoo je zabio gol...

Foster ima drugi najjači udarac lige, a Cheechoo je zabio gol...
7

Svi su se došli prije svega dobro zabaviti. Nije loše vidjeti vrhunske igrače kad pokušavaju izvesti trikove koje inače vježbaju samo na treningu, rekao je Cheechoo

VIDEO

Slovaci su igrali na sigurnu kartu. Organizirali su All-star na američki način…. Hot-dog, pivo izazovne plesačice, pomoponi, još malo hot-doga i pive, i onda hokej.

- Pa da, isto je kao u Americi. Svi su se došli prije svega dobro zabaviti. Hokej? Nije loše vidjeti vrhunske igrače kad pokušavaju izvesti trikove koje inače vježbaju samo na treningu – rekao je Jonathan Cheechoo.

Napadač Medveščaka u Bratislavi je zatvorio krug u svojoj karijeri. Jedan je od malobrojnih koji je igrao All-Star utakmicu u NHL-u, AHL-u i KHL-u, u tri najjače lige.

Lijepo je biti dio ovakvog spektakla, pogotovo kad zabiješ i gol. Fantastičan je osjećaj bio igrati u istoj navali s Miroslavom Šatanom, njemu sam se divio kad sam bio klinac– nasmijao se Cheechoo.

Drugi hokejaš Medveščaka na All-Staru u Bratislavi borio se za titulu igrača s najjačim šutem. KHL-a. Kurtisu Fosteru izmjerena je brzina udarca od 157.86 km/h. Denis Kuljaš je pobijedio sa 162.20 km/h.

- Šteta, mada nije loše biti drugi. U Edmontonu sam jednom pak opalio 165.6 km/h. Nadam se da ću se vratiti na All-Star i pokušati ponovo – istaknuo je Foster.

Cheechoo i Foster imali su i navijače. Osim obitelji u Slovnaft Areni došlo ih je bodriti pedesetak navijača iz Zagreba.

- Ulaznice su prilično skupe, platili smo ih 40 eura. Za utakmice Slovana one koštaju do 20 eura – ispričalo nam je društvo iz hrvatske metropole.

Utakmica? Zapad je pobijedio Istok 18-16, no bilo je premalo toga za vidjeti.

- To je bilo za očekivati, nitko se ne želi ozlijediti. Zato i nije bila baš dobra, ali ona je ionako u drugom planu – rekao je Foster.

Da, zabava na američki način. Na kraju su pali i konfeti, ali i još jedna runda hot-dogova… Za put….

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta