Što voze igrači Dinama? | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 134

FOTO Pogledajte što voze igrači Dinama: Moha na romobilu, Špikić u autu od 100.000 eura

FOTO Pogledajte što voze igrači Dinama: Moha na romobilu, Špikić u autu od 100.000 eura

Čačić je poštedio Oršića, ali Dinamov golgeter svejedno je došao na stadion. Na Maksimir je došao u Smartu ForTwo. Automobil je to koji se na tržištu može pronaći za 15.000 eura

VIDEO

Dinamo je u 13. kolu HNL-a kod kuće pobijedio Varaždin. Dinamovi nogometaši osvojili su 34 od 36 bodova u prvenstvu, još su "živi" u Ligi prvaka. Rezultati su tu, a s njima i dobra atmosfera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pitanje stadiona

Pokretanje videa...

Dinamov stadion 02:17

Nakon utakmice nekolicina navijača i roditelja s djecom ostala je čekati Dinamove zvijezde kod rampe kod zapadne tribine. Klinci su tražili autograme, dresove, fotografije, Igrači Dinama u pravilu bi stali, popričali, posebno s najmlađima.

Poseban senzibilitet prema navijačima pokazali su francuski stoper Kevin Theophile-Catherine i iranski bek Sadegh Moharrami. Theophile je stao svojim Audijem Q8. Model je to koji je izašao 2018. Rabljeni košta 100.000 eura. Theophileov je i matiran pa njegov vrijedi i nekoliko tisuća eura više.

Moharrami nema vozačku dozvolu. Na treninge ide ili pješice ili, kao u ovom slučaju, električnim romobilom. Spremno je pozirao za fotografije s fanovima. Ipak, mora dobiti malu packu jer nije nosio kacigu.

Ante Čačić poštedio je Mislava Oršića, ali Dinamov golgeter svejedno je došao na stadion. Utakmicu je gledao iz svečane lože, a za ruku je vodio sina. Na Maksimir je došao u Smartu ForTwo. Automobil je to koji se na tržištu može pronaći za 15.000 eura.

Skroman je i Robert Ljubičić. Austrijski lijevi bek vozi Audi A3. Njegov model izašao je 2013. Letimičan pogled otkrio nam je da u njemu nema dodatnu opremu. Na tržištu se taj automobil može pronaći za 12.000 eura.

Veznjak Marko Bulat vozi Audi SQ5. Njegova "pila" vrijedi oko 65.000 eura.

Luka Menalo još nije pravi. Vraća se nakon ozljede. Utakmicu s Varaždinom odgledao je s klupe za pričuve. Istaknuo se Mercedesom CLA 45 AMG. Njegova jurilica na tržištu se može pronaći za 75.000 eura.

Priliku od prve minute u spomenutoj je utakmici dobio 19-godišnji veznjak Martin Baturina. On vozi BMW 118d. Na tržištu se da naći za 15 do 20 tisuća eura.

Primat, barem što se auta tiče, u ovom društvu drži Dario Špikić. Veznjak koji je u Dinamo došao iz Gorice vozi Mercedes Benz GLE 350d. Njegova "pila" vrijedi oko 100.000 eura.

U stopu ga prati nestašni Petar Bočkaj. Bočni igrač/krilni napadač Dinama vozi Mercedes Benz E53 AMG. I njegov se, poput Špikićevog, može pronaći za 100.000 eura. Tu su negdje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 134

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner