Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Franck Guela: Tomić mi je rekao tko te j..., crnčugo

Iako je trener Dinama Branko Ivanković rekao da je Franck Manga Guela sam zatražio odlazak iz Dinama, čini se da ipak nije govorio istinu

Sandra Krunić
Foto: Sandra Krunić
26 komentara

Guela uopće ne želi otići nego ga tjeraju iz Dinama zbog incidenta na treningu s Antom Tomićem. A zakačili su se zato što mu je Tomić rekao "Tko te j..., crnčugo!". Mail ovakvog sadržaja stigao je na internetsku adresu redakcije 24sata u utorak poslijepodne. Pokazalo se da je informacija točna. Naime, igrač iz Obale Bjelokosti prije nekoliko dana je, parkirajući se na Maksimiru, slučajno ogrebao Tomićev Volkswagen Polo.
Prema Guelinoj verziji priče, on je odmah u svlačionici rekao Tomiću što je učinio i ponudio da će platiti popravak. Sve se činilo u redu, no Tomić je navodno nakon nekoliko dana počeo inzistirati da Guela sam ode Polom mehaničaru i da zbog jedne ogrebotine popravi cijeli stražnji dio automobila.
Guela kaže da je pristao na to, ali je zatražio nekoliko dana budući da Dinamo igra tri utakmice na tjedan.
Nakon nekoliko dana Tomić mu je opet došao, i to tijekom treninga:
- Dobro, kad ćeš mi popraviti auto? Zar nemaš dovoljno novca?
Tu je Guela izgubio živce i odbrusio mu bez pardona:
- Da voziš Lamborghini, možda ne bih imao. Ali za Polo imam!
- Ma tko te j..., crnčugo - odgovorio mu je Tomić i Guela je "pukao".
Odgurnuo ga je usred treninga. Da suigrači nisu priskočili, potukli bi se. Ivanković je Guelu poslao pod tuš. Poslije nekoliko dana igraču iz Obale Bjelokosti u Maksimiru su rekli da može potražiti novi klub jer na njega više ne računaju.

Naši partneri pišu
Message