Obavijesti

Sport

Komentari 3

Francuzi se iskupili za Ukrajinu, Griezmann je postao rekorder

Francuzi se iskupili za Ukrajinu, Griezmann je postao rekorder

Griezmann je obilježio susret postavši prvi francuski reprezentativac u razdoblju nakon II. svjetskog rata koji je odigrao 45 utakmica zaredom. Svoju seriju započeo je još 2017. godine

VIDEO

Nakon što je kvalifikacije za SP 2022. otvorila domaćim remijem protiv Ukrajine (1-1), francuska nogometna reprezentacije je u susretu 2. kola D skupine na gostovanju pobijedila Kazahstan sa 2-0.

Aktualni svjetski prvaci su rutinski stigli do pobjede, a golove su zabili Ousmane Dembele (19) i Sergij Maliy (44-ag).

Gosti su imali sjajnu priliku i u 74. minuti no Kylian Mbappé nije realizirao jedanaesterac. Njegov udarac odlično je zaustavio Aleksander Mokin.

Utakmica je igrana na sintetičkom travnjaku u Astana Areni, koja je za tu priliku bila natkrivena i zagrijavana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Francuska je otvorila kvalifikacije odigravši tek 1-1 kod kuće protiv Ukrajine, a Didier Deschamps je za ogled u Nur Sultanu napravio devet zamjena. Samo su Hugo Lloris i Antoine Griezmann ostali u sastavu iz prošle utakmice.

Upravo je Griezmann obilježio susret postavši prvi francuski reprezentativac u razdoblju nakon II. svjetskog rata koji je odigrao 45 utakmica zaredom.

Do sada je dijelio rekord s Patrickom Vieirom. Griezmannova serija počela je u kolovozu 2017. golom i asistencijom protiv Nizozemske u kvalifikacijama za SP i od tada nije propustio niti jednu utakmicu "Tricolora".

Zanimljivo, otkako je 2014. debitirao za reprezentaciju, Griezmann je propustio samo četiri utakmice "Bluesa", a trenutačno je na 88 nastupa i 34 gola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu