Obavijesti

Sport

Komentari 21

Franko bi se sutra vratio, ali šanse za to su tek teoretske

Franko bi se sutra vratio, ali šanse za to su tek teoretske
1

'Ja se sa Frankom čujem barem jednom tjedno i znam da bi se sutra vratio, ali šanse za to gotovo da i ne postoje. Mi mu plaću kakvu ima u Belgiji ne možemo dati ni u kojoj varijanti', kaže Ivan Mance

VIDEO

Franko Andrijašević bio je lider, kvalitetom, taktičkom inteligencijom i karakterom najistaknutiji igrač šampionske Rijeke. Za gotovo 5 milijuna eura pretprošlog je ljeta otišao u belgijski Gent.

Sva su predviđanja bila da je Andrijaševiću Gent tek jedna od stepenica na usponu do Liga petice, ali ispalo je da mu Belgija nimalo ne odgovara. Što su nakon godinu i pol dana konstatirali u samome klubu:

- Franko je na transfer listi. Žao nam je jer dečko sigurno ima kvalitete, ali očito ne za našu momčad i možda ne za belgijski nogomet. Mislim da i sam shvaća da mu ovo natjecanje ne odgovara i zajedno ćemo potražiti rješenje - rekao je Gentov direktor Michel Louwagie.

Povratak je tek želja i teorija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Andrijaševiću je 27 godina, najbolje godine karijere tek su pred njim. A gdje je igrao najbolji nogomet? U Rijeci. Dakle, čista je logika da je prva asocijacija na promjenu dresa: Andrijašević se vraća u Rijeku.

Na žalost, stvari su daleko od jednostavnih:

- Nakon Kramarića, Franko je nogometaš sa najboljim ugovorom od svih naših bivših igrača - govori zamjenik sportskog direktora s Rujevice, Ivan Mance.

- Mi mu plaću kakvu ima u Belgiji ne možemo dati ni u kojoj varijanti. Franko je dio Rijekine povijesti, ostao je dobar sa svima i naravno da je logično da ga mediji povezuju s nama. Ja se s njim čujem barem jednom tjedno i znam da bi se sutra vratio, ali šanse za to gotovo da i ne postoje. Ona neka teorija je možda sam finiš prijelaznog roka, ako Gent dotad ne riješi stvar s njim. Ali kažem, to je samo teorija, bez realnih temelja - rekao je Mance za 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu