Sport

Komentari 27

Marko Futacs je u zapisniku za Hajdukov susret protiv Steaue

Marko Futacs je u zapisniku za Hajdukov susret protiv Steaue

Hajduk je za susrete trećeg pretkola Europske lige protiv FCSB-a prijavio Marka Futacsa, koji dugo nije igrao za 'bile' i kojeg su u travnju napali huligani u centru Splita, a jedan ga je udario nogom u glavu

Marko Futacs na popisu je igrača koji će u četvrtak protiv Steaue iz Bukurešta odigrati prvu utakmicu Hajduka u trećem pretkolu Europske lige. Splićani prvu utakmicu igraju kod kuće na Poljudu.

Futacs dugo nije igrao za Hajduk, što zbog ozljeda, što zbog nekih drugih stvari. Mađar je bio jedan od igrača Hajduka koje je skupina muškaraca napala u travnju u centru Splita. Upravo on je najviše nastradao u tom sukobu, iz kojeg je, nakon udarca nogom u glavu, izašao razbijenih naočala i s modricom ispod oka.

Ipak, Futacs se vratio u Split te će ovaj tjedan prvi puta, još od finala Kupa protiv Dinama, 23. svibnja, zaigrati za Hajduk. Što se ostatka momčadi tiče, protiv FCSB-a neće zaigrati Tomislav Duka, zbog prijeloma lakatne kosti, te Dino Beširović, zbog ozlijede lijevog koljena. Također, u odnosu na drugo pretkolo, neće biti ni Josipa Radoševića, koji je potpisao za danski Brondby.

Hajduk će prvu utakmicu trećeg pretkola igrati na Poljudu u četvrtak, 9. kolovoza, od 20:45, a uzvrat u Bukureštu na rasporedu je 16. kolovoza. Prođe li, u četvrtom pretkolu ga čekaju slovački Slovan ili Rapid iz Austrije.

Najčitaniji članci