Obavijesti

Sport

Komentari 193

Zbog ovog osmijeha Hajdukovi navijači prijete stoperu Dinama

Zbog ovog osmijeha Hajdukovi navijači prijete stoperu Dinama
7

NESPORAZUM Izgledalo je kao da se Benković naslađuje ozljedi Futacsa, ali on je mislio da Mađar glumi. Kasnije mu je poželio brz oporavak, a Hajdukovi navijači njemu da što prije slomi koljeno

VIDEO

Hajduk je na Maksimir stigao bez nekoliko igrača koji su inače u prvih 11. Jedan od njih bio je Marko Futacs, sjajni mađarski napadač koji je ušao u drugom poluvremenu, ali morao je van zbog ozljede koljena nakon duela s Filipom Benkovićem, kojeg su kamere, dok je Futacs ležao na travi, uhvatile kako se podsmjehuje.

POGLEDAJTE VIDEO (duel Benkovića i Futacsa na 5:10)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se da ce s Futácsem biti sve u redu. Želim mu brz oporavak - rekao je Filip Benković, kojem su nakon derbija prijetili i vrijeđali ga u porukama na Facebooku.

Benković: Nikad ne bih poželio nekome tako nešto

No Benković nije napravio ništa loše, nažalost, izgledalo je kao da se naslađuje ozljedi Futacsa, ali to je zapravo bio nesporazum. Mađar je bio u duelu s njim uz aut liniju, Benković ga nije ni dotaknuo, a Futacs je pao kao pokošen.

Tek smo u snimci vidjeli da se Mađar sam ozlijedio, propalo mu je koljeno i tu Benković nije ništa kriv. Futacsa sigurno čeka nekoliko utakmica pauze. 

- Pa i ja sam se nedavno vratio nakon ozljede, nikad ne bih poželio nekome tako nešto. Moja reakcija? Na terenu mi nije izgledalo strašno, nadam se da će se Marko Futacs što prije oporaviti - rekao je Benković.

Sva fama nastala je zbog Filipovog osmijeha, dok je Mađar bio na podu. U jednom trenutku Dinamov stoper pokazao mu je da ustane, ali mislio je da Futacs glumi.

No Futacs je na kraju iznesen s terena, a Benković je dobio prijetnje na Facebook.

I DORH bi mogao imati posla

- Daj Bože da ti šta prije pukne kolino pa se možemo svi smijat i slavat te u p**** materinu dok ležiš na podu!!! - napisao je Benkoviću navijač Hajduka, a Filip se nije htio spuštati na taj nivo, već mu je šmekerski odgovorio:

- Hvala na lijepim željama. Ja tebi želim sve najbolje i da doživiš još puno Dinamovih pobjeda - napisao mu je Filip Benković.

No to je bila jedna od blažih poruka koje je dobio ovaj 20-godišnji mladić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub