Obavijesti

Sport

Komentari 73

Futsal Dinamo u petak debitira u prvoj ligi protiv Potpićana...

Futsal Dinamo u petak debitira u prvoj ligi protiv Potpićana...
10

Futsal Dinamo u petak u Domu sportova igra protiv Potpićana. To je utakmica dva prošlogodišnja drugoligaša. "Mini-Dinamo" posluje po načelu 'jedan član, jedan glas'

VIDEO

MNK Futsal Dinamo , klub koji uspješno djeluje po modelu "jedan član, jedan glas" i koji je u debitantskoj sezoni osvojio tri trofeja, rušio rekorde gledanosti te izborio prvu ligu, u petak će debitirati u prvoligaškom društvu. Protivnik je stari znanac, momčad Potpićana s kojom se "mini-Dinamo" borio za prvu ligu i koja je nastup među najboljim hrvatskim prvoligašima osigurala kroz dodatne kvalifikacije.

- U našim prošlosezonskim susretima Potpićan se pokazao kao izrazito jaka i neugodna momčad. U oba naša međusobna susreta bili su ravnopravan suparnik i nijanse su presudile na našu stranu. U petak možemo očekivati sličnu utakmicu - rekao je predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat i dodao:

- Na spomen Potpićana sjetim se naše utakmice u Labinu kada smo zahvaljujući fanatičnoj podršci naših navijača pobijedili što se kasnije pokazalo ključnom pobjedom za naš plasman u prvu ligu.

Osim legende hrvatskog futsala Miće Martića kao novog trenera, tu su još i ovosezonska pojačanja Penava, Horvat, Ziberi, Toth i Kanjuh. Futsal Dinamo ima sjajnu momčad i vidjet ćemo kako će to izgledati protiv najboljih.

U prvoj ligi sve počinje tamo gdje je spektakularno završilo prošle sezone. Utakmica protiv Potpićana počinje u 20 sati u Dvorani II Doma sportova. Futsal Dinamo imao je čudesnu najavu sezone na Šalati kad je po kiši nekoliko tisuća navijača pjevalo tri sata prije i pola sata nakon utakmice.

VIDEO
VIDEO
VIDEO
VIDEO
VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače