Sport

Komentari 10

Van der Vaarta gađali jajima: Bojali smo se svojih navijača

Van der Vaarta gađali jajima: Bojali smo se svojih navijača

Napadati igrače uopće nije uredu. Mi profesionalci bojali smo se vlastitih navijača, rekao je Van der Vaart, kojeg su bijesni navijači napali upaljačima, jajima, jabukama

Šesti poraz u nizu kap je koja je prelila čašu navijačima HSV-a u subotu navečer. Hamburger je nastavio s katastrofalnim nastupima, a domaći 3-0 poraz od Herthe Berlin gurnuo ga je još bliže ispadanju iz prve lige. Koliko je stanje u klubu alarmantno bilo je vidljivo nakon utakmice ispred stadiona gdje su navijači izrazili svoje nezadovoljstvo.

Kapetan Rafael van der Vaart je izašao pred navijače ispričati se, ali 300-injak bijesnih navijača počelo je skandirati 'Nemate HSV-ovo srce!'

Uskoro su iz mase prema Van der Vaartu počeli letjeti upaljači, jaja, jabuke, a osim zaštitara morao je intervenirati i kapetanov otac. No nije na tome stalo, navijači su oštetili aute Tolgaya Arslana i trenera Berta van Marwijka, a 40 zaštitara čuvalo je Olu Johna.

- Napadati igrače uopće nije uredu. Mi profesionalci bojali smo se vlastitih navijača - rekao je nezadovoljni Van der Vaart.

Došlo je i do tučnjave između samih navijača, a policija je privela dvojicu izgrednika.

HSV je nakon 20 kola na očajnom pretposljednjem mjestu Bundeslige, a po prvi put u povijesti mogao bi ispasti u drugu ligu.

Najčitaniji članci