Obavijesti

Sport

Komentari 52

Hajdučko srce se vratilo kući: Zdrav sam i spreman za igru...

Hajdučko srce se vratilo kući: Zdrav sam i spreman za igru...
4

Hajdučko srce Drago Gabrić potpisao je dvogodišnji ugovor s 'bijelima', a na Poljud se vraća nakon dvije godine. Drago se nada da će se vratiti u nekadašnju formu...

VIDEO

Drago Gabrić potpisao je dvogodišnji ugovor s Hajdukom i od sutra će se priključiti treninzima s ostatkom momčadi. Drago je izabrao broj 77 jer jedna sedmica simobilizira sreću, a on je izabrao dvije.

- Možda bi u nekim drugim prilikama rekao da je ovo veliki dan, ali sada ću reći da je ovo poseban dan za Hajduk jer se Hajdučko srce vraća na Poljud. Mi trebamo Dragu i on treba nas i drago nam je da se Drago vratio i da postaje punopravan član naše momčadi - rekao je član Hajdukove uprave Milo Nižetić.

 Drago je bio posebno uzbuđen. Nakon dvije godine ponovo je obukao bijeli dres.

- Za mene je ovo velika čast, 16, 17 godina sam u Hajduku koji je moj drugi dom i lijepo se vratiti u staro jato - rekao je Drago koji je o svom zdravstvenom stanju i formi rekao:

- Prošao sam tri temeljita liječnička pregleda u zadnja četiri mjeseca i svi su mi rekli da sam zdrav i sposoban za profesionalni nogomet. Ako želite dođite na prvi trening pa se sami uvjerite u kakvoj smo formi - rekao je Gabrić koji je u zadnje vrijeme dosta gledao Hajduk.

- Vidi se da su Hajdukovi igrači profitirali dolaskom novog trenera. Hajduk je puno bolji nego prošle sezone. A što se tiče mene ja se nadam da ću se vratiti u svoju nekadašnju formu.

Na konferenciji je bio i jedan od Hajdukovih odvjetnika Boro Rajić koji je naglasio kako je još uvijek aktualan spor Drage s Trabzonsporom, te da je dokumentacija proslijeđena Fifi, te kako očekuju kako će se sve brzo riješiti.

- Za Dragu je važno da nastavi igrati nogomet, kako zbog njega samog tako i zbog spora s Trabzonsporom - zaključio je Rajić.

Trabzonspor je jednostrano raskinuo ugovor s Dragom Gabrićem uz pojašnjenje kako je Drago sam prouzročio svoje zdravstveno stanje zbog koga je trajno nesposoban za igranje nogometa. Tu će stavku Dragini odvjetnici pokušati pobiti, a najvažniji argument u toj borbi bio bi im Gabrićev nastup za Hajduk. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti