Obavijesti

Sport

Komentari 9

Gabrić: Ostajem, u mojim grudima je hajdučko srce!

Gabrić: Ostajem, u mojim grudima je hajdučko srce!
1

Hajdukov sjajni veznjak odlučio je ostati u svojem klubu, bez obzira na ponudu Trabzonspora, kojom bi u samo tri godine riješio egzistenciju

VIDEO

Predsjednik Hajduka Mate Peroš razgovarao je u srijedu ujutro s Dragom Gabrićem i pojasnio mu zbog čega je klub odbio ponudu Trabzonsora te zašto želi zadržati Dragu u klubu. Peroš je rekao Gabriću da ne želi pustiti jednog od najvažnijih igrača kad je klub u utrci za plasman u Europsku ligu i naslov prvaka.
- U razgovoru s predsjednikom Perošem osjetio sam da me klub želi i da sam im važan. Zbog toga sam odlučio ostati. Shvaćam koliko je važno da u prvenstvo uđemo u najboljem mogućem izdanju, kao i da na europskoj sceni napravimo ono što čekamo godinama. A to je prolazak u skupinu Europske lige - rekao je Gabrić i dodao:
- Ozbiljno sam razmišljao o ponudi Trabzonspora. Ali to je normalno, naravno da mi imponira što su mi ponudili jak ugovor. No dovoljno sam mlad i za mene još ima puno vremena. Ja sam Hajdukovo dijete, ovdje sam 15 godina, od svoje osme godine, i sve što sam postigao, napravio sam u Hajduku. U svom klubu sam i izborio i poziv u reprezentaciju - zaključio je Gabrić.
Trabzonspor je Hajduku nudio 2,5 milijuna eura odštete, a Gabriću trogodišnji ugovor 'težak' oko 600.000 eura po sezoni. Ako tome dodamo udio u transferu koji Gabriću pripada po ugovoru, jasno je da bi Hajdukov veznjak odlaskom u Tursku riješio egzisteniju.
Pojedini mediji špekulirali su kako je Drago, zajedno s ocem Tonćijem, u utorak navečer tražio od Željka Keruma, gradonačelnika i jednog od dioničara Hajduka, da izvrši pritisak na Upravu i Nadzorni odbor kluba da ga puste.
- To nije istina, niti smo zvali niti smo se sastali s bilo kime. Pa tako ni s gradonačelnikom. Razgovarao sam jedino s predsjednikom Perošem i u dogovoru s njim odlučio ostati u klubu. Meni je Hajduk sve, u mojim grudima kuca 'hajdučko srce' - rekao je Drago, koji je prošle sezone osvojio istoimeni trofej, kojeg navijači Hajduka daju najborbenijem igraču svoje momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja