Obavijesti

Sport

Komentari 149

'Galacticosi' opravdali ime, s četiri 'komada' ispratili Racing

'Galacticosi' opravdali ime, s četiri 'komada' ispratili Racing
6

Real Madrid je pobjedom nad Racingom u 24. kolu Primere stigao do drugog najboljeg rezultata u povijesti kluba, sa čak 61 bodom na tablici, 13 ispred Barce

VIDEO

Nogometaši Real Madrida povećali su, barem na dan, prednost na 13 bodova ispred Barcelone u utrci za naslov prvaka u španjolskoj Primeri. Madrižani su na Santiago Bernabeu slavili protiv Racing Santandera s 4-0 u sklopu 24. prvenstvenog kola.

Igrači trenera Josea Mourinha sve su riješili do poluvremena kada su imali rezultatsku (2-0) ali i brojčanu prednost (igrača više).

Poveo je Real nakon svega šest minuta igre pogotkom Cristiana Ronalda. Bio mu je to 28. pogodak ove sezone u Primeri. Ključan trenutak utakmice ipak se dogodio u 39. kada je zbog drugog žutog kartona, u svega 13 minuta, igru morao napustiti Domingo Cisma iz gostujućeg sastava. Pet minuta kasnije Real je već imao 2-0 nakon što je Karim Benzema iskoristio asistenciju Xabija Alonsa.

Mreže su u nastavku mirovale sve do 73. minute kada je Argentinac Angel Di Maria zabio svoj prvi pogodak ove godine u svom također prvom nastupu. Naime, Argentinac je zbog ozljede propustio sve utakmice Reala u 2012. godini.

Točku na i stavio je svojim drugim pogotkom Benzema u pretposljednjoj minuti utakmice.

Real sada ima 61 bod na prvenstvenoj ljestvici što mu je ujedno i drugi najbolji rezultat u klupskoj povijesti nakon sezone 1960/1961 kada su imali 62.

Recimo da su se pred kraj utakmice, izgleda lakše, ozlijedila dva igrača Reala - Cristiano Ronaldo i Angel di Maria. U nedjelju će valjda biti izvjesnije o kakvim je ozljedama riječ.

U ranije odigranoj utakmici Getafe i Espanyol odigrali su bez pobjednika 1-1.

Primera, 24. kolo:

Real Madrid - Racing Santander 4-0 (C. Ronaldo 6, Benzema 45, 89, Di Maria 73)

Getafe - Espanyol 1-1 (Miku 70-11m / Vazquez 66)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta
Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti