Obavijesti

Sport

Komentari 2

Gamgam 'sredio’ Hajduk, dolari ostali u Hong Kongu

Gamgam 'sredio’ Hajduk, dolari ostali u Hong Kongu
1

Selekcija lige Hong Konga pobijedila je Hajduk 2-1 u finalu Lunar New Year kupa. Gol za Hajduk dao je Cernat, a oba za domaćina Stankovski

VIDEO

Jedini način da Hajduk izgubi utakmicu od selekcije domaće lige “Hong Kong XI” je vlastitim pogreškama, osobito nakon što ih je već u 15. minuti Cernat doveo u vodstvo od 1:0. I to im se na koncu i dogodilo, dva puta, oba nakon katastrofalnih pogrešaka obrane, matirao ih je makedonski internacionalac Goran Stankovski. 
-  Nisam iznenađen pobjedom jer je ovdje domaća liga dosta jaka i ima jako dobrih igrača - rekao je nakon utakmice sretni strijelac Goran Stankovski ili, kako ga gotovo svi zovu, Gamgam.
Nadimak nije dobio u Kini nego u rodnom Tetovu, gdje je njegov otac bio poznati motokros vozač.
- Sjeo bih kao klinac na njegov motor i pokušavao imitirati zvuk motora 'gm-gm-gm’. Susjed me čuo i prozvao Gamgam.
- Kakav komentar dati nakon izgubljene utakmice u kojoj je moj vratar, izuzevši dva gola, imao samo dvije intervencije i u kojoj smo kod vodstva 1:0 imali tri stopostotne šanse - upitao se nakon utakmice trener splitske momčadi Robert Jarni.
Hajduk je doista djelovao puno bolje od domaćina, imao i vodstvo i inicijativu te nekoliko lijepih prigoda, no sve su olako prosuli.
- Primili smo golove iz naših pogrešaka, oba puta nakon prekida. Prvi put dok smo raspravljali tko gdje treba stati, a drugi nakon kornera... To se ne smije događati - kaže Jarni.
Tomislav Bušić otkrio je kako su se u poluvremenu, u svlačionici, igrači dogovarali da paze na prekide.
- Jedino su nam tako mogli zabiti jer smo bili puno bolji u polju.

CRNI FLOR ZA FERU COLNAGA
Igrači Hajduka su na travnjak Hong Kong stadiona istrčali s crnom trakom oko ruke, u znak sjećanja na nedavno preminulog igrača i funkcionara Ferante Colnaga. Pehar za drugo mjesto kapetanu Igoru Tudoru predao je predsjednik Wing Lung Banke, no brzo su se “pokisli” igrači Hajduka povukli s travnjaka, a velika “kanta” završila je u rukama najmlađeg Maria Tičinovića.

TORCIDA ATRAKCIJA ZA DOMAĆINE
Bučna skupina od 30-ak torcidaša, kojima se pridružio i neizbježni Szu Yat Lang, bili su prava atrakcija za domaćine, koji tijekom utakmice uglavnom mirno sjede te uzdasima i pljeskom isprate poneku dobru akciju.
 - Šteta, imali smo lijepu prigodu osvojiti turnir, no primili smo dva jeftina gola i prosuli vodstvo. No važno je biti pravi kad to bude najvažnije, u prvenstvu - zaključio je predsjednik Željko Jerkov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija