Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gareth Bale s dva je gola i asistencijom srušio Blackburn

Gareth Bale s dva je gola i asistencijom srušio Blackburn
1

U Premiershipu je odigrano sedam utakmica. U utakmici bogatoj golovima Spursi su s 4-2 svladali Blackburn. Za goste je 45 minuta igrao Kalinić. City je remizirao

VIDEO

Nogometaši Tottenhama prekinuli su prvenstveni post, te su nakon četiri sušna kola u 13. rundi na svom White Hart Laneu svladali Blackburn s 4-2.U protekla četiri kola je Tottenham osvojio samo dva boda u Premiershipu, ali je protiv Blackburna bio uvjerljiv. Nakon vodstva 4-0, u završnici je dopustio gostima da samo ublaže poraz.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Spurse, a Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka su ostali na klupi do kraja. Nikola Kalinić igrao je za goste samo u prvom poluvremenu.

Domaćini su poveli u 16. minuti. Nakon kornera koji je izveo Van der Vaart s desne strane, Gareth Bale je glavom poentirao. U 25. minuti, Luka Modrić je dobio žuti karton, jer je sudac Marriner procijenio da je hrvatski reprezentativac pokušao odglumiti prekršaj u kaznenom prostoru gostiju, iako je prilično upitno je li Modrić doista bio nepropisno zaustavljen.

No, u 32. minuti je sudac dosudio jedanaesterac za Spurse, nakon što je Paul Robinson oborio Petera Croucha. No, Roman Pavljučenko je s bijele točke šutirao pored gola. Iskupio se ruski napadač u 42. minuti, kada je glavom zabio za 2-0 nakon centaršuta Balea.

U nastavku su Crouch u 69. minuti i Bale svojim drugim golom u 75. minuti osigurali pobjedu domaćinu, a u završnici su Nelsen i Givet poentirali za goste. Dodajmo da je Kalinić u prvom poluvremenenu imao jednu dobru akciju, kada je leđima okrenut golu okrenuo Kaboula, ali je pucao ravno u Gomesa. Junak pobjede domaćina bio je, dakle, opet sjajni Velšanin Gareth Bale s dva gola i jednom asistencijom.

Ivan Klasnić ušao je u igru na gostovanju svog Boltona kod Wolverhamptona u 75. minuti. Bolton je u tom trenutku već vodio s 3-0, a na kraju je pobijedio s 3-2. Klasnić je u kratkom razdoblju imao čak tri pokušaja prema golu domaćina ali niti jedan od njih nije bio uspješan.

Novi podbačaj upisala je momčad Manchester Cityja, koja je kao domaćin odigrala samo 0-0 s Birminghamom. To što su domaćini uputili 11 udaraca u okvir gola, a gosti samo četiri, bit će slaba utjeha talijanskom menadžeru domaćina Robertu Manciniju. Njegov City u zadnjih je pet prvenstvenih utakmica ostvario samo jednu pobjedu, uz dva remija i dva poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti