Obavijesti

Sport

Komentari 30

Gattusa impresionirao Malmö: Dinamo, pazi se tih Šveđana

Gattusa impresionirao Malmö: Dinamo, pazi se tih Šveđana
1

Dinamu neće biti lako, Malmö je blizu Lige prvaka. Protiv Rangersa im nisu davali šanse, a prošli su. Sad su im puno veće, rekao je Gattuso nakon revijalne utakmice

VIDEO

Sve oči bile su uprte samo u jednog čovjeka, dočekao ga je transparent s njegovim likom preko cijele tribine. Zlatan Ibrahimović otišao je iz rodnog Malmöa prije deset godina kao talentirani klinac, a vratio se tu jednu večer kao zvijezda velikog Milana.

- Lijepo je vratiti se kući, poseban je osjećaj igrati u svom gradu - rekao je Zlatan nakon što je Milan odigrao 2-2 s Malmöom.

Prijateljska utakmica, opušteni Milan i upozorenje za Dinamo.

- Malmö je jako dobra momčad, kompaktna i s puno dobrih mladih igrača - rekao je Gennaro Gattuso, koji vjeruje u Šveđane.

- Dinamu neće biti lako, Malmö je blizu Lige prvaka. Protiv Rangersa im nisu davali šanse, a prošli su. Sad su im šanse puno veće - uvjeren je veznjak Milana.

Talijanski prvak zabio je za izjednačenje u 89. minuti pa dobio utakmicu na penale. No trenera Malmöa to ni najmanje ne brine.

- I tijekom utakmice protiv Milana razmišljali smo o Dinamu. Željeli smo ostaviti dobar dojam, ali sve je usmjereno prema srijedi i Dinamu - rekao je Richard Norling koji je u okršaju s Milanom šansu dao 28 igrača.

Utakmicu su gledali i dinamovci.

- Ja nisam, ali suigrači su mi rekli da su jako dobri - kaže Tonel.

Tonel: Želim igrati na Bernabeuu

Na druženje s novinarima Tonela su dopratili kći Mariana i sin Igor.

- Oni i supruga gledat će me protiv Malmöa, doći će čak i jednogodišnji Diego - rekao je Portugalac koji iza sebe ima 18 nastupa u Ligi prvaka. Zabio je Barceloni, a sad želi istrčati na Bernabeu.

- Prođemo li u skupine Lige prvaka, najveći izazov bit će mi ponovno na Santiago Bernabeuu. U Real Madridu igra puno mojih Portugalaca. Uživao bih igrati protiv njih - rekao je Tonel. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...