Obavijesti

Sport

Komentari 115

Doista gotovo! Barca objavila da je Neymar zatražio odlazak

Doista gotovo! Barca objavila da je Neymar zatražio odlazak
4

Brazilac se vratio u Barcelonu iz Dubaija, otišao u prostorije kluba u društvu oca i agenta te od kluba zatražio transfer. Posjetio je i trening te se oprostio sa suigračima...

VIDEO

Neymar je došao na trening kako je bilo i planirano te je suigračima objavio da odlazi. Trener mu je dopustio da ne trenira te da se pobrine za svoju budućnost, rekao je u srijedu ujutro glasnogovornik Barcelone nakon što se brazilska zvijezda vratila iz Dubaija.

No po povratku u Kataloniju PSG-ov predsjednik pokušao je baciti 'dimnu zavjesu', odbaciti nagađanja kako je sve gotovo i da je Neymar praktički već igrač Parižana. 

- PSG poštuje druge klubove i ugovore koje oni imaju sa svojim igračima. Ne bih volio pričati o igračima drugih klubova - rekao je Nasser Al-Khelaifi kako bi zavarao sve oko sebe.

No, ne zadugo, najprije ga je demantirao glasnogovornik kluba, a onda i sam klub službenim priopćenjem. Neymar odlazi!

- Neymar je u društvu oca i agenta obavijestio klub da želi napustiti Nou Camp. Upoznati s njegovom željom jasno smo mu rekli da netko mora u cijelosti odmah uplatiti odštetnu klauzulu u iznosu 222 milijuna eura. U ovom trenutku Neymar je još uvijek igrač Barcelone s dopuštenjem kluba da ne dolazi na treninge - stoji na stranicama Barcelone.

Neymar postaji najskuplji nogometaš svijeta, PSG-ov dribling

Ovim transferom, koji je, dakle, sada sasvim siguran, Neymar postaje najskuplji nogometaš u povijesti. PSG će Barceloni platiti 222 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u njegovu ugovoru, a tijekom srijede poslijepodne trebao bi se pojaviti u Parizu.

A prema pisanjima španjolskih medija bit će to prilično komplicirana operacija. Katarski vlasnici Neymaru će na račun uplatiti spomenuti iznos za reklamiranje SP-a u Kataru, a Brazilac će onda sam platiti Barceloni taj iznos te formalno bez odštete stići u PSG, sve kako bi PSG izbjegao kršenje financijskog fair-playa.

Predstavljanje ovaj tjedan

PSG će platiti odštetnu klauzulu, a Neymar će ovaj tjedan biti predstavljen u Parizu, rekao je Brazilčev agent Wagner Ribeiro.

Menadžer je u društvu Neymara i njegova oca španjolski su novinari ulovili u zračnoj luci na putu za London odakle će otputovati u Pariz na završetak pregovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković