Obavijesti

Sport

Komentari 67

Gdje je Mbappe? Pa evo ga u Stanišićevom džepu! Mladi Hrvat oduševio navijače...

Gdje je Mbappe? Pa evo ga u Stanišićevom džepu! Mladi Hrvat oduševio navijače...

Imao je 57 dodira s loptom, dvaput je blokirao udarce, šest puta pravovremeno uklizao i osvojio osam od osam duela. Još fascinantnije je što ga Kylian Mbappe niti jednom nije predriblao

VIDEO

Luka Modrić donio je Hrvatskoj pobjedu protiv Francuske, ali nogometni svijet priča o jednom drugom igraču. Bayernovom dijamantu. Kuda god je krenuo Kylian Mbappé, eto za njim i Josipa Stanišića. Kako su mnogi slikovito opisali, kada je došao u hotel, iz džepa je izvadio mobitel, ključeve i - Mbappéa. Da, ispred njega stajao je jedan od najboljih napadača na svijetu, no to njemu nije bio problem. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Hrvatska je u ponedjeljak na Stade de Franceu prvi put u povijesti pobijedila Francusku (1-0). Jedini gol zabio je Luka Modrić iz penala, ali desni bek Josip Stanišić (22) je za mnoge igrač utakmice. Naravno, bilo bi nezahvalno nekoga isticati obzirom da su i Erlić, Šutalo i Juranović odradili strašan posao u obrani, no način kako se Stanišić postavio protiv Kyliana Mbappéa, ponajboljeg napadača na svijetu i strašno moćnog driblera, zaista imponira. SofaScore mu je dodijelio ocjenu 8.1.

Imao je 57 dodira s loptom, dvaput je blokirao udarce, šest puta pravovremeno uklizao i osvojio osam od osam duela. Još fascinantnije je što ga Kylian Mbappé niti jednom nije predriblao. Imao je i dvije točne duge lopte i samo tri pogrešna dodavanja. Sjajno je čitao igru, u teškim situacijama hladnokrvno reagirao, zaustavljao sve Mbappéove pokušaje. Bio mu je kao ljepilo. Gdje Kylian, tu i on. Utakmica iz snova. Terorizirao je zvijezdu PSG-a u prvom dijelu da je jadan u nastavku morao preseliti na desnu stranu. Ni tamo mu nije bilo ništa bolje. I ne samo to. Odlično je zatvarao i Karima Benzemu koji se sinoć nije previše naigrao. 

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

- Stanišić je strpao Mbappéa u džep u prvom dijelu i natjerao francuskog izbornika da Mbappé ode na desno krilo - napisao je jedan korisnik Twittera.

Stanišićeva predstava postala je hit. Mnogi su to iskoristili za šalu na Mbappéov račun. 

Stanišiću je ovo bio peti nastup za reprezentaciju, igrao je protiv najvećih svjetskih zvijezda, ali nije bio nimalo impresioniran. Da dojam bude savršen, falio je i malo veći angažman u napadu, ali kada nasuprot sebe imaš paklenog Mbappéa, logično je da ćeš se više posvetiti obrani.

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

Josip je pokazao da je budućnost hrvatske reprezentacije, a za mjesto pod suncem borit će se i u Bayernu. Ako ovako nastavi, mogao bi dobiti dobru minutažu sljedeće sezone, a konkurenciju će imati u Pavardu i Mazraouiju. 

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao