Sport

Komentari 5

Genie kao iz topa: Đoković je plačljivko, a Rafa Nadal zvijer

Genie kao iz topa: Đoković je plačljivko, a Rafa Nadal zvijer

Trenutačno 130. tenisačica svijeta, Genie Bouchard, bez dlake na jeziku rekla je što misli o prvom reketu svijeta. Prema mnogima je Novak jedan od najboljih tenisača, ali prva asocijacija za Kanađanku bila je drugačija

Kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (27), koja je svojevremeno bila peta igračica svijeta, sudjelovala je u 'word rallyju', igri u kojoj je morala na zadanu riječ odgovoriti na što ju je ista prvo asocirala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Genie Bouchard

Najzanimljiviji odgovor ponudila je na spomen srpskog tenisača Novaka Đokovića kojeg je nazvala 'plačljivkom'. 

U trenutku kad je Kanađanka izgovorila tu riječ, shvatila je koliko je bila iskrena što se može zaključiti po njezinom izrazu lica.  Video objavljen na društvenim mrežama ubrzo je postao viralan. 

Osim Đokovića, na popisu su se našla još dva tenisača za koje je ponudila 'normalne' odgovore. Za Federera je odgovorila 'Roger', a za Nadala joj je prva asocijacija bila 'zvijer'. 

Atraktivna Kanađanka inače je javnosti poznatija po golišavim fotografijama nego po teniskom umijeću, ali ostvarila je pomak od deset mjesta u odnosnu na početak godine pa je sada na 130. poziciji. Bouchard je prije pet godina igrala polufinala Roland Garrosa i Australian Opena te finale Wimbledona.