Obavijesti

Sport

Komentari 4

Genijalni 'kralj' Totti (opet!) zabija lobovima iz slobodnjaka

Genijalni 'kralj' Totti (opet!) zabija lobovima iz slobodnjaka
4

Objašnjavao je najdraži potez, ali rimski je nerazumljiv dijalekt pa je uzeo dva lista iz notesa, zgužvao ih u lopticu i u trapericama pokazao taj dribling kojim je slomio stopera

VIDEO

Centurion, Imperator, vječni nogometni junak Vječnog grada... Francesco Totti (43) već dvije godine ne igra nogomet, ali za njime bi "u ime nogometa" i dalje trebale hodati kamere i paliti se čim je lopta na manje od 20 metara od rimskog genija velikog i malog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Totti hakla 00:07

Sjetit će se naši vjerniji čitatelji, prije gotovo točno godinu dana na ovoj istoj adresi vidjeli su jako sličan video sa istim junakom u naslovnoj ulozi i istovjetnom majstorijom, lobom iz slobodnjaka na haklu s frendovima:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Totti je kralj i malog nogometa: Lobao je živi zid i golmana...
Totti je kralj i malog nogometa: Lobao je živi zid i golmana...

'Pločica' na trbuhu ne da više nema nego se kupuje sve veći i veći dres, ali dok može zamahnuti nogom jedan od najvećih koji su ikad obuli kopačke imat će taj bogomdani 'mot', top u nogama i nogometni genij kojim je oduševljavao više od dva desetljeća u, prisjetimo se - 786. utakmica za svoju Romu!

Real i pola Engleske bacali su mu pod noge tone čistog zlata, u svakom prijelaznom roku imao je nove bianco-čekove pred sobom. Samo potpiši, nema zareza iza nula, a nula nek' bude koliko ti god srce hoće. Uzalud. Iz Rima se micao samo kad je Roma išla na gostovanja.

Football Soccer - AS Roma v Genoa - Serie A

Osvojio je sa svojom Vučicom jedan scudetto (i još po dva talijanska Kupa i Superkupa), a sa Azzurrima postao ono što je u srcima navijača oduvijek bio - svjetski prvak.

Prije desetak godina u vrevi monegaške Kneževine sjeo je na hotelsku terasu, naručio pivu, dignuo noge na ogradu pa novinaru iz Hrvatske rekao 'On the record - ni riječi. Ali o Romi, o vašem sjajnom nogometu, samo o nogometu... Koliko god hoćeš'.

AS Roma v Genoa - Serie A

Objašnjavao je najdraži potez, ali rimski talijanski je nerazumljiv dijalekt pa je uzeo dva lista iz notesa, zgužvao ih u lopticu i u trapericama pokazao taj dribling kojim je slomio ne sjećamo se više kojeg Milanovog stopera!

On, Roby BaggioAlex Del Piero i Roberto Mancini... Talijanski kvartet zlatnog doba talijanskog klupskog nogometa kad je Serie A bila vrh svjetskih vrhova. Takvih 'desetki' ovaj četvrti danas nema kao izbornik.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:51
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića