Obavijesti

Sport

Komentari 116

Gerrard plakao nakon slavlja: Sad im je samo Jose na putu...

Gerrard plakao nakon slavlja: Sad im je samo Jose na putu...
15

Ovo je bilo najdužih 90 minuta koje sam ikad igrao. Činilo mi se kao vječnost. Kao da sat ide unatrag, rekao je Steven Gerrard nakon velike pobjede protiv Man. Cityja

VIDEO

Uh, teško je. Ali moramo ostati mirni. Još nas čekaju četiri velike utakmice. Ali jako nam puno znači ova pobjeda, rekao je Steven Gerrard nakon pobjede protiv Manchester Cityja na Anfieldu (3-2).

Kapetan Liverpoola, koji sanja titulu duge 24 godine, nije mogao suspregnuti suze nakon utakmice. Liverpool je u velikom derbiju vodio 2-0, Manchester City je izjednačio, da bi Coutinho donio pobjedu "redsima" pred punim Anfieldom. 

- Ovo je bilo najdužih 90 minuta koje sam ikad igrao. Činilo mi se kao vječnost. Kao da sat ide unatrag. Mnogi kažu da je City naša najvažnija utakmica, ne bih se složio. Najvažnije je dobiti Norwich - dodao je Steven Gerrard.

Nije htio otkriti što je rekao igračima u zagrljaju kad je sudac svirao kraj utakmice.

- To vas se ne tiče - kratko je odgovorio kapetan "redsa".

Prva je ovo Liverpoolova prvenstvena pobjeda protiv Manchester Cityja na Anfieldu nakon tri godine i dva dana. 

Liverpool je nakon ova tri boda na 77 bodova, sedam više od Manchester Cityja, koji ima i dvije utakmice manje. Ako Liverpool dobije sve četiri preostale utakmice, bit će prvak i ne ovisi o rezultatima Cityja.

Momčad s Anfielda u sljedećem kolu gostuje kod Norwich Cityja, momčadi koja se bori za ostanak u ligi. Potom Liverpool dočekuje Mourinhov Chelsea, koji je jedva slavio na gostovanju kod Swansea Cityja (1-0), iako je imao igrača više od 16. minute utakmice. Demba Ba je u 68. minuti zabio za pobjedu Chelseaja.

Nakon utakmice protiv Chelseaja Liverpool ide u goste Crystal Palaceu da bi u zadnjem kolu na Anfieldu dočekao Newcastle United. 

Naslov nakon 24 godine? Pitat će se oko toga i Mourinha...

Pellegrini se žali na penal: Žalosni smo

Odigrali smo čudesno, rekao je nakon utakmice trener Liverpoola, Brendan Rodgers i dodao:

- Svaka čast Cityju, bili smo odlični u prvom dijelu, ali City se vratio u 20 minuta. Zajedno, igrači i navijači, stigli smo do veličanstvene pobjede. Bilo je posebno emotivno zbog Hillsborougha. Živimo s tim svaki dan - kazao je Rodgers.

Njegov kolega smatra kako je City oštećen.

- U drugom poluvremenu na terenu je bila samo jedna momčad. Zaslužili smo bolji rezultat. Martin Škrtel je igrao rukom i to je trebao biti penal za nas. Nije ovo kraj nade u naslov prvaka - rekao je Manuel Pellegrini.

Chelsea jedva slomio Swansea City

Dugo se Chelsea mučio na gostovanju kod Swansea Cityja. Mourinhovi igrači imali su čovjeka više od 16. minute utakmice. Chico Flores u dvije minute dobio je dva žuta kartona, a domaći menadžer, Garry Monk, bjesnio je na četvrtog suca i u nevjerici gledao kako mu momčad ostaje bez igrača već u 16. minuti.

Obrana Swanseaja popustila je tek u 68. minuti utakmice. Demba Ba je bio strijelac. Chelsea je nastavio "lov" za Liverpoolom i opet je na samo dva boda od Liverpoola.

Raspored Liverpoola:

  • 20. travnja: Norwich City - Liverpool (13.00)
  • 27. travnja: Liverpool - Chelsea (15.05)
  • 5. svibnja: Crystal Palace - Liverpool (21.00)
  • 11. svibnja: Liverpool - Newcastle (16.00)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki