Obavijesti

Sport

Komentari 10

Gigio, što sad? Ako dođe u PSG, Donnarumma neće biti starter

Gigio, što sad? Ako dođe u PSG, Donnarumma neće biti starter

Sigurno je da Donnarumma više neće biti golman talijanskog Milana gdje je debitirao s 16 godina i 242 dana, a kako pišu francuski mediji, iako bi na račun trebali sjesti silni milijuni za potpis, u Parizu će sjediti na klupi

Iako su mu tek 22 godine, smatra da je prerastao veliki klub poput Milana, pa je za 'iskorak' odlučio otići u bogati francuski PSG. Gianluigija Donnarummu (22) samo potpis dijeli od prelaska među Parižane, a prema pisanju Fabrizija Romana sve je već dogovoreno te će Talijan nositi dres s brojem 99.

Donnarumma potpisuje za PSG: Raioli na račun ogroman novac
Donnarumma potpisuje za PSG: Raioli na račun ogroman novac

I veliki Paolo Maldini molio ga je na ostanak u Milanu, ali nakon zadnje utakmice u dresu kluba sa San Sira poručio mu je Gigio kako će on napraviti sve što mu kaže njegov menadžer Mino Raiola. Tako mu je Mino očito rekao da ipak neće u Juventus što je bila prvotna opcija, a na što su poludjeli navijači Milana.

Pokretanje videa ...

Ipak, uskočili su tu Parižani, dali mu 12 milijuna eura po sezoni, a mogli bi mu donijeti i laskavu titulu najplaćenijeg golmana koji - sjedi na klupi. Prema pisanju francuskog Telefoota, Gigio će, kad i ako stigne u Pariz, biti rezervni golman tako dugo dok ne dokaže da se zaslužuje naći među stativama prije dosadašnjeg prvog izbora Keylora Navasa (34).

Euro 2020 - Group A - Italy v Wales

Mogli bi ga i poslati na posudbu, ali teško je o tome razmišljati kad znaš koliki je novac u pitanju. Jedna od najvećih zvijezdi svlačionice, Brazilac Neymar (29) navodno nije bio oduševljen mogućim dolaskom Talijana, ali PSG si nije mogao dopustiti da ne iskoristi priliku i dovede Gigija bez plaćanja naknade.

FIFA World Cup 2018 - Brazil vs Costa Rica

Točnije, i to je upitno, jer će na račun Mina Raiole sjesti 20 milijuna eura profita za dolazak mladog Talijana. A na klupi Parižana bi se mogao družiti i s ponajboljim svjetskim igračem Kylianom Mbappéom (22) koji ne želi produžiti ugovor i traži izlaz iz kluba, a uprava je pred Pochettina stavila uvjet da 'zacementira' Kyliana na klupu ako se to dogodi. Bit će burno na Parku Prinčeva...