Obavijesti

Sport

Komentari 53

Gips je u panici 
zbog štitnjače: Samo da nije kao s Janicom...

Gips je u panici 
zbog štitnjače: Samo da nije kao s Janicom...
7

Ante Kostelić sumnjao je da je za lošu Ivičinu sezonu kriva pretreniranost, no nakon pregleda štitnjače zabrinuo se da mu 
sin ima istih problema kao i kći Janica 2004.

VIDEO

Čini se da Ivica Kostelić ima puno ozbiljnijih problema od bolova u desnom koljenu. Tako je barem dao naslutiti njegov otac jučer na odlasku u Soči.

- Brine me problem koji smo otkrili kod Ivice u ponedjeljak, ali ne mogu sad o tome razgovarati... No sad barem znamo što je i kako postupiti kad završi sezona - istaknuo je Ante Kostelić.

Potom je ostao zakopčan, nije htio reći više ni riječi o misterioznom problemu koji najvjerojatnije objašnjava slabu Ivičinu sezonu. Gips je na Plesu samo više za sebe promrmljao: ‘Samo da ne bude kao kod Janice’.

Iz izvora bliskog obitelji Kostelić ipak smo doznali da Ivica možda ima problem sa štitnjačom, baš kao nekad i njegova sestra. Janica je, podsjećamo, morala izvaditi štitnjaču zbog hipertireoze 2004. nakon što se srušila na snijegu.

Gips Kostelić posljednjih je dana, također doznajemo, sebe krivio za slabu Ivičinu formu. Prvi pregledi sugerirali su čak da je Ivičin problem mogla biti pretreniranost, no Ante nakon najnovijih nalaza strahuje da se možda radi o štitnjači. 

Zabrinula ga je razina TSH hormona, koji se nalaze u donjoj trećini što je Gipsa odmah podsjetilo na Janičine problem i operaciju u 2004. I Ivica Kostelić ostao je zakopčan po tom pitanju. Kao i otac bio je zagonetan oko loših rezultata ove sezone.

- Ima nekoliko razloga zašto rezultati nisu dobri, ali o njima ću govoriti nakon završetka sezone - kaže Ivica.

Usprkos tome, Ivica vjeruje da u Sočiju neće biti tek prolaznik.

- Naravno da mogu osvojiti olimpijsko zlato. Rezultati ove sezone nisu najbolji, ali nisu me poljuljali. Spreman sam u Sočiju ostvariti ono što smatram da je vrhunski rezultat. Što je to? Na Igrama se ne dijele bodovi nego medalje - jasan je bio Ivica.

Njegovi rezultati ove sezone ne opravdavaju takav optimizam budući da je nakon mnogo godina ispao iz prve jakosne skupine slalomaša, a u dvije superkombinacijske utrke osvojio je samo devet bodova.

- Ne zamaram se time, ZOI je ipak nešto posebno. To je za mene najvažnije natjecanje. Uostalom, na Igrama je i slabija konkurencija zbog manjih kvota - rekao je Ivica, koji s Igara dosad ima tri srebra, i dodao:

- Nismo tempirali formu za Soči, nismo se posebno pripremali za Igre, iako je, iskreno, Soči uvijek bio u glavi. Par dana smo se odmarali od snijega u Novom Vinodolskom, pa na Sljemenu odradili pokoji krug...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku