Obavijesti

Sport

Komentari 19

Gips navija za Slovenku Maze: Pa normalno, ona je dio obitelji

Gips navija za Slovenku Maze: Pa normalno, ona je dio obitelji
1

Otac mi je rekao da će prestati pušiti ako ikad uspijem pobijediti Janicu koja mi je bila uzor. Ni sama ne znam kako, jednom sam je dobila, ispričala je Tina Maze...

VIDEO

Obitelj Kostelić upoznala sam kad sam imala sedam godina. S Janicom sam uvijek bila dobra prijateljica. Sjećam se da je uvijek bila za glavu veća od mene, rekla je Tina Maze.

Trenutačno prva skijašica svijeta iznenadila se brojem obožavatelja u hotelu Westin.

- Znala sam da me Hrvati vole, ali ne ovoliko - priznala je Slovenka.

U društvu trenera i (16 godina starijeg) dečka Andrea Massija strpljivo je odgovarala na mnoga pitanja, pa i američkim novinarima.

- Sjećam se jedne anegdote, za nju niti Janica ne zna. Otac mi je rekao da će prestati pušiti ako ikad uspijem pobijediti svog uzora. Ni sama ne znam kako, jednom sam je pobijedila i tata je prestao pušiti - otkrila je 29-godišnjakinja.

Iznimno poštuje i Janičina brata Ivicu.

- Ajme što je on sve prošao. Nema šanse da bih ja to sve izdržala. Ne bih se mogla boriti s tolikim ozljedama. Mogu samo zahvaliti svojoj ekipi što sam eto deset godina bez ozljeda - kaže Tina. Voli, kako kaže, “najbolju utrku sezone” jer je drukčija od ostalih u Svjetskom kupu.

- U Münchenu i Zagrebu je sjajna atmosfera jer je riječ o milijunskim gradovima, pa se stigne malo obići grad - izjavila je Maze.

U Westinu se pojavio i Ante Kostelić.

- Ostale utrke Svjetskoga kupa su poput groblja u odnosu na Sljeme - dobacio je u svom stilu i otkrio za koga će navijati.

- Pa za Tinu. Ona je kao dio obitelji. Želim joj pobjedu - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao
KAKVA KLASA

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao

Joško Gvardiol mogao je postati prvi branič u povijesti Premiershipa s hat-trickom da je izveo i zabio penal u nadoknadi kod Fulhama, ali je to prepustio Julianu Alvarezu
VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'
POGLEDAJTE SLAVLJE

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'

ZAGREB - Robert Mudražija, igrač Lokomotive koji je golovima srušio Hajduk i Rijeku i time pomogao Dinamu da osvoji naslov, gledao je utakmicu s Osijekom na Maksimiru. U blizini stadiona primijetili su ga Bad Blue Boysi i bacali u zrak, a s njima je i zapjevao dio Dinamove himne "I u nebo s njim i u pakao, Bad Blue Boysi - Dinamo!".