Obavijesti

Sport

Komentari 33

Glasnogovornik Porta izvrijeđao Ronalda: Osvetili smo se svinji!

Glasnogovornik Porta izvrijeđao Ronalda: Osvetili smo se svinji!

Euforičan glasnogovornik Porta nakon ispadanja Juventusa u osmini finala Lige prvaka brutalno je izvrijeđao 'Staru damu' i Cristiana Ronalda nazvavši ga 'svinjom' na što je njegova sestra odmah reagirala

VIDEO

Na dramatičnoj utakmici u Torinu, Juventus i Porto odigrali su 3-2, ali je zbog gola u gostima momčad Andree Pirla ispala u osmini finala Lige prvaka što je glasnogovornik Porta iskoristio kao povod za vrijeđanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Fernando Saul brutalno je izvrijeđao Cristiana Ronalda, kao i torinski klub, a u silnom zanosu potpuno je izgubio kontrolu. 

- Osvetili smo se talijanskim lopovima za poraz u Baselu 1984. godine (finale Kupa pobjednika kupova). Osvetili smo se toj svinji Ronaldu za sve što je radio na Dragau. Čekam video Dolores (Ronaldove majke) i ostalih krezubih članova obitelji", napisao je Saul na društvenim mrežama koji je pod pritiskom javnosti izbrisao objave, ali prekasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul (@fernandosaul)

Porto je pokrenuo disciplinski postupak protiv Saula, a ovo mu nije prvi ovakav ispad. Prije nekoliko godina također je dobio suspenziju od 30 dana jer je tijekom utakmice protiv Benfice na mikrofonu vikao 'dosta nam je pljačke', a čini se da će teško izbjeći novu.

"Upravni odbor FC Porta na današnjem sastanku odlučio je pokrenuti disciplinski postupak protiv glasnogovornika kluba Fernanda Saula zbog onoga što je napisao na društvenim mrežama nakon utakmice Porta s Juventusom", piše u službenoj izjavi portugalskog velikana.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

Ronaldova sestra Katia Aveiro odgovorila je na uvrede i napisala:

"Ti si svinja! Operite usta kad govorite o Ronaldu, njegovom životu i životima tisuća drugih ljudi. Ovdje se prednost daje neznalicama i poremećenim ljudima. Porto, nisi ti kriv, on ni na koji način ne predstavlja klub. Veselim se danu kad ćemo se vidjeti 'lice u lice', ako ćeš imati obraza pričati sa mnom, braćom i majkom", napisala je Aveiro, a glasnogovornik Porta se zbog učinjenog ispričao:

"Želim se ispričati Ronaldu i njegovoj obitelji ako smatraju da sam ih u jeku povijesne utakmice na temelju objava uvrijedio. Dovoljno sam ponizan i priznajem da sam pretjerao. Pogriješio sam, ali i drugi griješe. Moje isprike", napisao je Fernando Saul. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače