Obavijesti

Sport

Komentari 34

Dinamovci bez pobjede protiv Kopra, umalo totalni preokret

Dinamovci bez pobjede protiv Kopra, umalo totalni preokret
23

Igor Bišćan testirao je igrače protiv slovenskog prvoligaša u Brdu kod Kranja u drugoj utakmici priprema. Zabijali su Fran Topić iz igre i Antonio Marin iz penala

VIDEO

Dinamo je u četvrtak odradio prvu utakmicu na pripremama u Sloveniji, "modri" su remizirali 2-2 sa slovenskim prvoligašem Koprom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nogometaši Igora Bišćana prije Slovenije odigrali su jednu prijateljsku utakmicu, u Dugom Selu svladali istoimenog domaćina s 1-0, strijelac jedinog gola bio je Barol Barišić.

Nakon nekoliko ozbiljnih napada Kopra Dinamo je poveo u 21. minuti nakon što je Dario Špikić, nakon proigravanja Petra Sučića, lijepo ubacio za Frana Topića, a dojučerašnji junior ljevicom pogodio u bliži kut. Sedam minuta poslije "modri" su mogli imati penal nakon što je Diaby srušio Špikića u šesnaestercu, ali sudac Nejc Kajtazović nije se oglasio.

Raspoloženi Špikić u 38. minuti mogao je zabiti nakon nove Sučićeve lopte u prostor, ali pogodio je stativu.

Topić je, nakon gola, izborio penal za Dinamo u 47. minuti nakon kontakta na ulasku u šesnaesterac. Izvođenja se primio Josip Mišić i pogodio stativu, a sudac Kajtazović zbog preranog ulaska igrača Kopera ponovio je izvođenje. Odgovornosti se prihvatio Antonio Marin i pogodio za 2-0.

Slovenski sudac u 61. minuti još je jednom pokazao na bijelu točku na drugoj strani nakon gužve u šesnaestercu. Danijel Zagorac, koji je na poluvremenu ušao umjesto Ivana Nevistića, nije uspio obraniti udarac Karlovčanina Nikole Krajinovića. Nekoliko minuta poslije Zagorac je umalo postao krivac za gol jer je kod istrčavanja pogodio suigrača Marka Soldu.

Lopta je otišla u korner, a nako njega dinamovci nisu uspjeli očistiti. Pogodio je iz voleja Omar Kočar, a već u idućoj akciji Zagorac je skinuo stopostotnu šansu Timotheu Nkadi. Štoviše, dvije minute poslije isti je igrač pobjegao u situaciji jedan na jedan, opet je golman Dinama to obranio, a nekoliko sekundi ranije na drugoj je strani Dinamo pogodio stativu.

Dinamo je nakon brojnih promjena imao puno problema, sijevnuo je u 75. minuti još jedan udarac s ruba šesnaesterca Koprana, ali nije išao u okvir. Bilo je to sve najvažnije u ogledu u kampu Slovenskoga nogometnog saveza.

Zagrepčani su od četvrtka na pripremama jači za sedam novih igrača, u Sloveniju su stigli A reprezentativci. Igor Bišćan tako će od petka na pripremama imati Dominika Livakovića, Sadegha Moharramija, Stefana Ristovskog, Josipa Šutala, Luku Ivanušeca, Luku Menala i Brunu Petkovića. Nitko od njih nije bio u kadru protiv Kopra. Jakov Gurlica otišao je na posudbu u slovenski Bravo, dok je Jakov-Anton Vasilj ozlijedio križne ligamente koljena.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...