Sport

Komentari 12

Gledatelj vikao kod Raoniceva servisa za meč s Verdascom

Gledatelj vikao kod Raoniceva servisa za meč s Verdascom

Navijač na meču između Raonica i Verdasca 'urlao' je prilikom Raoniceva servisa za meč i omeo - Verdasca. Španjolac se žalio sucu, no ništa mu nije pomoglo

Hej, jesi li ti ikad prije bio na teniskom meču?, ljutito je pitala žena u publici nasmijanog navijača red ispod sebe na meču 1. kola ATP turnira u Memphisu između Milosa Raonica i Fernanda Verdasca. 

Naime, prilikom Raoviceva servisa na meč loptu netko je iz publike vikanjem pokušao omesti tenisače. Kanadski server opalio je servis, a Verdasco, koji se tijekom cijelog meča ionako mučio s Raonicevim gromovitim servisima, je ostao zbunjen. Loptica je ostala na njegovoj strani i Španjolac je krenuo prosvjedovati kod suca. No ubrzo je i sam shvatio da od toga nema nikakve koristi te je stisnuo ruku Kanađaninu. Okrenuo se prema tribinama, a navijač je nasmiješen mirno sjedio. Žena iznad njega nije to prihvatila tako smireno i održala mu je predavanje. A  niti Verdasco nije mogao prešutjeti neuobičajenu situaciju za tenis.

- Nadam se da takvi gledatelja na tenisu više neće biti. Neka idu gledati nogomet ako ne znaju pravila navijanja u tenisu. Raoniceve servise od 220 km/h ionako je teško vraćati, a na meč loptu kada netko urla sa strane još i teže - rekao je Verdasco kasnije.