Obavijesti

Sport

Komentari 0

GM Raptorsa: Oduševljeni smo igrom Roka Ukića!

GM Raptorsa: Oduševljeni smo igrom Roka Ukića!
1

Komentar Bryana Colangela nudi pretpostavku kako bi Ukić brže od očekivanja mogao završiti u najboljoj ligi na svijetu, famoznom NBA-u

VIDEO

Igra Ukića je više nalik NBA ligi nego li Europi. Apsolutno smo zadovoljni s onim što je pokazao i ovo nam je dokaz da nismo pogriješili. Čak štoviše, iznenadio me i mislim da je jako napredovao. Motrimo i dalje na njega i sve je bliže dan kada bi ga voljeli vidjeti u našem klubu, rekao je generalni menadžer Toronto Raptorsa Bryan Colangelo nakon utakmice Toronto - Lottomatica.
Roko Ukić dobio je krasnu priliku vidjeti što ga jednog dana čeka završi li u Toronto Raptorsima, NBA momčadi koja ga je prije dvije godine izabrala kao 41. “pick” na draftu. Jednako krasna prilika bila je pokazati im uživo što zna. Nije briljirao, ali ni razočarao. U porazu svoje Lottomatice 93-87, 23-godišnji je Splićanin ubacio 10 poena, devet puta asistirao, a uz to skupio tri skoka i dvije “krađe”.
- Ma bila je dobra utakmica, ništa posebno. Raptorsima je to bila obična prijateljska utakmica, a svima je bilo najvažnije da su se ljudi dobro zabavili - prokomentirao je Ukić i dodao:
- Nisam bio ništa posebno motiviran jer sam igrao protiv kluba koji me draftirao. Danas je skauting u svijetu toliko raširen i kvalitetan da nisu tu mogli vidjeti ništa novo u odnosu na ono što već znaju. Prate me dugo.
Iako izgleda dosta hladnokrvno dok govori o svojoj mogućoj NBA budućnosti, i dalje mu je to ultimativni košarkaški cilj.
- Naravno, to mi je dječački san. Ali sve u svoje vrijeme - kaže Roko, kojem u rimskom društvu pomaže znanje španjolskog.
Lottomatica je svakako dobra stanica na putu do najjače lige svijeta. Nakon dvije sezone u Španjolskoj, gdje je uglavnom bio u drugom planu, u Rimu kod Jasmina Repeše dobio je ulogu startera i puno veću minutažu.
- Velika je razlika ulaziti s klupe i igrati 10-15 minuta te biti nositelj igre. Trebam naučiti nositi se s odgovornošću. Nemamo ni jednog igrača koji je prije bio nositelj igre, a osim Fučke ni igrača koji je s nekom momčadi napravio konkretan rezultat. Ali mladi smo i rast ćemo zajedno - uvjeren je Roko, kojem će Repeša bili velika podrška u Rimu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'