Obavijesti

Sport

Komentari 4

Godina bez Reyesa: Supruzi je ujutro rekao 'Volim te', roditelji više ni ne pričaju međusobno...

Godina bez Reyesa: Supruzi je ujutro rekao 'Volim te', roditelji više ni ne pričaju međusobno...
11

"Bio je iskusan za volanom i pokušao je izbjeći nesreću svim svojim snagama, ali to je bilo nemoguće", rekla je stručnjakinja Myriam Moya, ali ništa više ne može vratiti sina, oca, supruga i suigrača Josea Reyesa

VIDEO

Na autocesti u Andaluziji 1. lipnja prošle godine pri brzini od 187 km/h pukla je guma, a Jose Antonio Reyes, njegov rođak Jonathan i Juan Manuel Calderon izletjeli su s ceste, a automobil se nekoliko puta prevrnuo te zapalio. Reyesi su na mjestu preminuli, a treći putnik je preživio. Prije nekoliko dana završena je istraga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:57

- Puknuće gume je uzrokovalo da vozač izgubi kontrolu nad automobilom i da pri brzini oko 187 kilometara na sat izleti s puta. Vozio je barem 67 km/h brže od dozvoljenog - priopćeno je.

Također, utvrđeno je da je Reyes nekoliko dana prije nesreće kod rođaka popravljao tu stražnju lijevu gumu koja je pukla u vožnji. Bivši igrač Arsenala stradao je na 17. kilometru autoceste A-376 između Seville i Utrere. 

- Bio je iskusan za volanom i pokušao je izbjeći nesreću svim svojim snagama, ali to je bilo nemoguće - rekla je tada stručnjakinja Myriam Moya.

Roditelji: Naši životi nemaju smisla

Kada ostanemo sami, samo plačemo, rekao je otac tragično stradalog bivšeg španjolskog nogometaša Jose Antonija Reyesa

- Uopće ne razgovaramo u kući, jer ako kažemo nešto jedni drugima, bit će to nešto što će nas sve rasplakati - ispričao je Francisco Reyes gostujući na televizijskom programu Telecinco.

- Joseova majka ne prilazi vratima. Znali smo da će biti teško, ali ne ovoliko... Moja supruga se samo premješta s kreveta na kauč. Voljeli bismo pronaći snagu da se nosimo s ovime, ali ne znamo gdje i kako. Ne usudimo se pričati međusobno jer odmah krenemo razmišljati kako smo znali pričati kada je Jose Antonio bio živ... Naši životi više nemaju smisla - kaže Francisco koji je neutješan i četiri mjeseca nakon tragedije.

Supruga mu je zadnje rekla da ga voli

Iza sebe je Reyes ostavio suprugu Noeliju Lopez s kojom je imao dvije kćerkice. Ona je u kolovozu na društvenim mrežama objavila screenshot posljednje poruke koju joj je poslao suprug. 

- Dobro jutro, dušo, volim te - napisao joj je u poruci koju je poslao u 7 i 43 ujutro, četiri sata prije nego što je preminuo od posljedica stravične nesreće. Noelia Lopez se nakon njegove smrti emotivnim pismom oprostila od svog voljenog muža.

Reyes je odgovoran za nesreću: Vozio je bar 67 km/h prebrzo...
Reyes je odgovoran za nesreću: Vozio je bar 67 km/h prebrzo...

-  Ljubavi, ne mogu podnijeti ovoliku bol. Ostavio si nas same, uzeo si moju želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage. Reći ću ti vidimo se brzo jer ti i ja ćemo zauvijek biti zajedno. Živote moj, pomozi mi, jer ne mogu zamisliti život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše kćerke. Daj mi snage. Mislit ćemo uvijek na tebe, zauvijek te čuvati u svojim srcima. Pružio si nam najbolji mogući život i ostavljaš nas s najboljim uspomenama. U Noelinim očima ću vidjeti tebe, a u Trianinom osmijehu ću se smijati s tobom. Volim te i uvijek ću te voljeti - napisala je.

Oprostio se i Rakitić

Bivši nogometaš pokopan je tri dana nakon pogibelji u rodnoj Utreri nakon što se u nedjelju od njega oprostilo više od 11 tisuća ljudi na Sevillinom stadionu Ramón Sánchez-Pizjuánu. Tamo je bio izložen lijes s njegovim tijelom. Na komemoraciji je bio i Ivan Rakitić. Oni su zajedno igrali u Sevilli.

- Još ne možemo vjerovati. Još mislimo da ovo ne može biti istina, u šoku smo. Razmišljamo cijelo vrijeme o njegovoj supruzi, njegovim roditeljima i djeci. O svim ljudima koji su mu bili bliski. Želim im ovim putem poslati poruku podrške i ponuditi im pomoć kako god mogu - rekao je Rakitić tada okupljenima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome