Sport

Komentari 2

Gol(azo) godine za kraj godine?

Gol(azo) godine za kraj godine?

Primio je - okrenut leđima - jednu visoku loptu prsima na 18 metara, napravio još korak nazad i škaricama, koje tehnički možda nisu najbolje na svijetu, majstorski pogodio

Prije mjesec dana Fifa je odabrala najbolji gol godine i Puškaš nagradu dodijelila Tottenhamovu Sonu Heung-minu koji je u utakmici protiv Burnleyja s loptom prešao skoro cijelo igralište dok nije zabio gol. Baš kao nekad Maradona ili Messi.

Međutim, ono što je napravio José Rogério de Oliveira Melo (30) poznatiji samo kao Rogerio, možda će natjerati Fifu da ipak s takvim nagradama pričeka kraj godine.

Naime, u susretu 32. kola druge brazilske lige Juventude je s 2-1 pobijedio Ponte Pretu, a Rogerio je u 52. minuti, minutu nakon što su gosti poveli, doživio svoj trenutak karijere. Barem kada su golovi u pitanju.

Primio je - okrenut leđima - jednu visoku loptu prsima na 18 metara, napravio još korak nazad i škaricama, koje tehnički možda nisu najbolje na svijetu, majstorski pogodio.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Rogerio je u karijeri samo jednom napustio Brazil kada je kratko na posudbi igrao u Kataru, po Transfermarktu vrijedi 650.000 eura, a nakon ovog gola njegov bi profil mogao doživjeti značajno osvježenje...

Najčitaniji članci