Obavijesti

Sport

Komentari 18

Gol od 65 metara koji mu je osigurao transfer u veliki Real

Gol od 65 metara koji mu je osigurao transfer u veliki Real
1

Kylian Mbappe im je pobjegao i bijeli dres zamijenio plavim PSG-a. Florentino Perez i rukovodstvo kluba opekli su se i izgubili sjajnog Francuza, a sada neće htjeti ponoviti grešku

VIDEO

Njemačka ima novu zvijezdu! Iako, pomalo je smiješno napisati takvu stvar kada je u pitanju nogometna velesila kao što je Njemačka. Njezina nogometna reprezentacija vrvi zvijezdama, no na pomolu je još jedna i trebala bi u Real Madrid kao zamjena za Alvara Moratu. I sam Zinedine Zidane priznao je da je prodaja Španjolca bila pogreška.

- Gledajući u momčad, vjerojatno nam nedostaje klasična 'devetka'. Volio bih da je Morata ostao, ali htio je više minuta na travnjaku pa je odlučio otići drugdje. Bila je to njegova odluka. Mi smo htjeli pronaći njegovu zamjenu 

21-godišnji napadač RB Leipziga Timo Werner (21) eksplodirao je zadnje dvije sezone, potonju pogotovo. Sjajni nastupi za momčad, ali i na internacionalnoj razini bacili su mamac čelnicima Real Madrida, koji si ne smiju dopustiti novu pogrešku.

Kylian Mbappe im je pobjegao i bijeli dres zamijenio plavim PSG-a. Florentino Perez i rukovodstvo kluba opekli su se i izgubili sjajnog Francuza, a sada neće htjeti ponoviti grešku. As je preko cijele naslovnice raspalio plan dovođenja talentiranog njemačkog napadača.

No, u cijeloj priči postoji jedan problem. Werner nema otkupnu klauzulu stoga će Real morati iskeširati ogroman novac. RB Leipzig se već pokazao kao tvrd pregovarač. Na svojoj koži to je osjetio Liverpool, koji je za Nabyja Keitu izdvojio 70 milijuna eura.

Prema trenutnim cijenama na nogometnom tržištu, teško da bi Werner mogao vrijediti nešto manje od toga. Pogotovo jer ima ugovor do 2020. godine, a Leipzigu se nigdje ne žuri.

- Timo ima ugovor do 2020. godine i osjeća se kao riba u vodi. Nema nikakve klauzule u njegovom ugovoru pa se ne uznemiravamo kada ga zovu bogati klubovi. Sada igramo i Ligu prvaka čime mu pružamo da uspješno nastavi svoj razvoj - rekao je sportski direktor 'bikova' Ralf Rangnick.

Werner je posljednjih dana u naletu. U trijumfu Njemačke nad Norveškom 6-0 dao je dva gola, toliko je dao i Freiburgu u drugom kolu Bundeslige nakon čega je dao po jedan Češkoj i HSV-u. Taj posljednji bio je sjajan - solo prodor od kojih 65 metara nezaustavljivo jureći prema golu Hamburga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače