Obavijesti

Sport

Komentari 8

Golmanu Werdera prijete smrću zbog starta na Oliću

Golmanu Werdera prijete smrću zbog starta na Oliću
1

Golman Werdera Tim Wiese brutalno je naletio đonom kopačke u vrat hrvatskog reprezentatvca Ivice Olića, za što je dobio samo žuti karton

VIDEO

Bild piše da je Werderov golman Tim Wiese dobio prijetnje smrću zbog “kung-fu” starta na hrvatskog reprezentativca u redovima HSV-a, Ivicu Olića, u dvoboju 32. kola Bundeslige...
Wiese je brutalno naletio đonom kopačke u vrat hrvatskog napadača, ali sve je, na sreću, prošlo bez većih posljedica za Olića.
Legendarni Franz Beckenbauer komentirao je Wieseov start nakon utakmice kao pokušaj ubojstva.
- Prijetili su mi kod kuće, čak i smrću. To je užasno. U Hamburgu su me gađali upaljačima i razbijenim bocama Jägermeistera. Ali što da radim, moram živjeti s tim - izjavio je Wiese, koji se putem medija ispričao Oliću za svoj start, ali žali što to nije učinio odmah osobno na travnjaku.
- Moja je pogreška što mu se nisam odmah ispričao. Ali u subotu sam ga zvao nekoliko puta i nisam ga dobio. Tad sam mu poslao SMS u kojem sam mu napisao: “Žao mi je, nije bilo namjerno. Želim ti sve najbolje u sljedećim utakmicama”.
Nijemci se i dalje zgražaju nad pogibeljnim startom, koji je medije podsjetio na dva slična golmanska nasrtaja iz prošlosti. Prvi je onaj Haralda Tonija Schumachera nad Patrickom Battistonom na SP-u 1982. godine u Španjolskoj, a drugi Bayernova golmana Olivera Kahna nad Borussijinim napadačem Stephaneom Chapuisatom 3. travnja 1999.
- Kad sam nakon utakmice ušao u autobus, odmah mi je ispred očiju proletio start Tonija Schumachera. Ali golman mora u djeliću sekunde odlučiti što učiniti. Ja sam odlučio izletjeti na loptu. Žao mi je, ali uvijek ću djelovati u interesu svoje momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti