Obavijesti

Sport

Komentari 14

Goluža bez Slavonaca: Kopljar će mi faliti više nego Duvnjak

Goluža bez Slavonaca: Kopljar će mi faliti više nego Duvnjak
1

Dodao sam loptu Voriju, malo se pritom spustio i više se nisam mogao ispraviti. Dobio sam injekciju u svlačionici, rekao je Duvnjak koji je otpao za prvu utakmicu

VIDEO

Uoči turnira u Parizu govorili smo da je najvažnije da se nitko ne ozljedi i u tome smo uspjeli, zadovoljno je konstatirao kapetan Igor Vori uoči posljednjeg treninga prije početka SP-a.

A samo sat vremena poslije pred dvoranom u Malmöu bila su - kola Hitne pomoći! Duvnjaka je ukliještio živac u leđima i odveli su ga u bolnicu.

- Jesu, ali u bolnici nismo dočekali red pa smo se vratili u hotel - sa smiješkom je rekao Domagoj.

Jutro nakon ozljede, u društvu "mentora" Balića, najnormalnije je šetao Malmöom.

Domagoj je sada potpuno pokretan, vjerujem da će uskoro na teren, no moramo biti oprezni, dr. Miškulin o Duvnjaku

- Zaista sam se uplašio. Dodao sam loptu Voriju, malo se pritom spustio i više se nisam mogao ispraviti. Dobio sam injekciju u svlačionici i odmah je krenulo na bolje. Još osjećam leđa, malo me još boli, ali super je u odnosu na ono kako je bilo u prvim trenucima. Teško je reći kad bi se mogao vratiti, ali sigurno neću riskirati. Kad osjetim da mogu dati svoj maksimum, tad ću početi igrati. Nadam se da će to biti brzo - kaže Duvnjak.

Zadnji trening uzeo je još jednu "žrtvu", Marka Kopljara.

- Istegnuo sam trbušni mišić, boli me kod naglih pokreta. Ali važno je da se već osjećam bolje, iako ne znam kad ću opet na teren. Dobro je što imamo dan pauze nakon prve utakmice pa ćemo vidjeti hoće li se popraviti situacija - rekao je Kopljar, za kojim izbornik Goluža posebno žali.

- Marko nam je puno važniji nego Domagoj. Na Duvnjakovoj poziciji imamo Vukovića, Lackovića, Valčića... A Kopljar je igrao jako dobro, u obrani je pokrivao nekoliko pozicija, a sve bolji je bio i u napadu. Ali što je tu je, nema razloga za paniku, nemamo se čega bojati. Ne razmišljam ja o tome previše, tu je medicinska ekipa koja se brine o njima - rekao je Goluža.

Kopljarova ozljeda se može sanirati jako brzo, ali i može biti jako puno problema, dr. Miškulin

Po svemu sudeći, bez dvojice Slavonaca izbornik će morati barem do onih najtežih ispita u skupini, okršaja sa Srbijom i Danskom.

- Teško je prognozirati kad bi se mogli vratiti, sigurno je jedino da nećemo riskirati. Kopljarova ozljeda je poseban slučaju. Možda je saniramo jako brzo, a moguće je i da bude vrlo neugodna, da oporavak potraje - kaže dr. Mladen Miškulin, liječnik reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku