Sport

Komentari 1

Goran Ivanišević i Niko Kranjčar igrat će na Stars Open Touru!

Goran Ivanišević i Niko Kranjčar igrat će na Stars Open Touru!

Šalata je od četvrtka do nedjelje domaćin desetog turnira Stars Open Toura, a među teniskim rekreativcima zaigrat će i neka slavna imena iz svijeta sporta i estrade...

Najveća turneja teniskih rekreativaca došla je do kraja svoje premijerne sezone. Nakon devet uzbudljivih turnira diljem Hrvatske, posljednji se igra u Zagrebu, na Teniskom centru Šalata, od četvrtka do nedjelje. I na njemu je posebna poslastica: Goran Ivanišević!

Naš ponajveći tenisač svih vremena i uspješan trener, koji je vodeći Novaka Đokovića osvojio pet i s Marinom Čilićem jedan Grand Slam.

Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na Plava Laguna Croatia Open Umag teniskom turniru

Goran će igrati u konkurenciji pro parova, s Goranom Hofšteterom, omiljenim španerom, čiji spretni prsti namještaju žice na reketima Tsitsipasa, Zvereva, Dimitrova, Čilića i Dodiga. I odmah u prvom kolu suparnici će im biti bivši Davis Cup reprezentativac Krešo Ritz i bivši klavijaturist Parnog valjka Berislav Blažević.

U pojedinačnoj konkurenciji okušat će se i napadač mlade nogometne reprezentacije i RB Salzburga Roko Šimić, bivši nogometaš Manuel Bisaku, odvjetnik Mate Matić, TV komentator Mario Glavan.

U nešto jačoj konkurenciji pojedinaca, pro single, igrat će bivši dinamovac Hrvoje Čale i nekad prvi strijelac 2. HNL Matej Dumbović, a među parovima zaigrat će i Niko Kranjčar!

Zagreb: Na memorijalnom turniru Zlatko Cico Kranjčar snage odmjerili veterani Dinama i Glumci

Spektakl je na Šalati zajamčen, mečevi u četvrtak počinju od 17 sati, u petak i subotu od 9, a finala su u nedjelju.

Najčitaniji članci