Obavijesti

Sport

Komentari 6

Goran Ljubojević bio pred mirovinom, Gondžić u Siriji

Goran Ljubojević bio pred mirovinom, Gondžić u Siriji
5

Gdje su danas nekadašnje zvijezde, igrači koji su punili naslovnice? Deranja, Carević i Ljubojević u Belgiji, Karić u Samoboru, a Gondžić - nigdje...

VIDEO

Evo, napokon se vraćam nogometu. Bio sam ozlijeđen punih 16 mjeseci, rekao je Goran Ljubojević (25), napadač Genka, prije nekoliko godina jedan od naših najtalentiranijih igrača. Velika karijera bila je pred njim, no lani je zamalo završio u mirovini.
- Ozlijedio sam križne ligamente i krivo su me liječili u klubu, prerano sam se vratio. Obnovio sam ozljedu i prošloga ljeta neki su mi govorili da više neću moći igrati nogomet. No bio sam strpljiv i sad čekam povratak u prvu momčad - priča Ljubojević, koji nikad nije dostigao vrh, premda je - morao.
- Možda sam u krivo vrijeme stigao u veliki klub, Dinamo, pokosile su me i ozljede i sad više ništa ne očekujem. Živim dan po dan, prvi mi je cilj opet zabijati u Genku.
U Belgiji su i Zvone Deranja (29) i Mario Carević (26). I ove mlade zvijezde Hajduka, HNL-a i velikog derbija nekako su nestale s velike scene, pali u drugi plan.
- Nije mi loše u Mouscronu. Liga je dobra, zemlja sređena, nema pritiska - rekao je Deranja, koji je ove sezone odigrao svega 32 prvenstvene minute i nije zabio gol. Tomislav Gondžić (28) prije devet godina golom u zadnjim sekundama donio je “modrima” pobjedu (3-2) u derbiju. Sad je bez posla.
- Treniram sam, čekam neku priliku. Išao sam u Siriju, ali nije to za mene, vratio sam se. Igrao sam u austrijskoj trećoj ligi, a sad se nadam da ću naći klub - rekao je Gonzo.

'BOŠNJAK NA LJETO ODLAZI, JA ZABIJAM ZA REZERVE'
S Ljubojevićem je u klubu i Ivan Bošnjak, koji ne igra previše.
- Na ljeto mu istječe ugovor, odlazi iz kluba, pa zato i ne igra. A ja sam zabio pet-šest golova za rezervnu, valjda ću uskoro početi i za prvu momčad.



U LOKERENU PRONAŠAO MIR I MINUTE
Dok je igrao u Hajduku, stalno je, zbog pognute glave u igri, bio na meti kritičara. Otišao je u Saudijsku Arabiju pa se vratio u Hajduk, da bi ga potom Trappattoni doveo u Stuttgart. U Lokerenu, devetom na ljestvici, igra redovito u prvih 11.

VELDIN KARIĆ ZAVRŠIO U SAMOBORU
Dinamo je prije četiri godine pobijedio Splićane 3-0, a golove su zabili Eduardo, Zahora i Karić. O Duduu i Zahori zna se gotovo sve, a Veldin Karić ove je zime potpisao za - Samobor.

GONDŽIĆ ODIGRAO SEDAM MINUTA ZA USPOMENU
Igrao sam u tom derbiju zadnjih sedam minuta, bilo je 2-2. Leko mi je dao loptu, puknuo sam i - zabio. Naravno, uvijek ću to pamtiti, ipak je to gol za pobjedu u derbiju, kaže Gondžić.

POČEO ZABIJATI, A SADA NE IGRA
Deranja se nakon brojnih ozljeda vratio golovima u francuskom drugoligašu Libourneu. U belgijskom Mouscroneu odigrao je ove sezone 32 minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom