Obavijesti

Sport

Komentari 7

Goran Vučević: Naši glavni igrači ne pružaju niti 50 posto

Goran Vučević: Naši glavni igrači ne pružaju niti 50 posto
1

Moramo dignuti naše vodeće igrače da za sobom povuku ostale, kaže trener Hajduka Goran Vučević i to smatra trenutno najvećim problemom momčadi...

VIDEO

Gostujući u emisiji 'Istinom do gola' trener Hajduka Goran Vučević otvoreno je govorio o problemima koji muče Hajduk. Kao glavni razlog posrtanja njegove momčadi u Puli Vučević je spomenuo karakter.

- Glavni razlog našeg poraza u Puli je taj da je moja momčad bila bez karaktera, nosioci igre nisu pružili ni 50 posto svojih mogućnosti i to je u ovom trenutku glavni problem koji moramo riješiti. Moramo dignuti naše vodeće igrače da za sobom povuku ostale - kaže Vučević, koji nije želio komentirati špekulacije kako igrači neuredno žive. 

Na tu je konstataciju voditelja samo rekao:

- Što je bilo prije mene ne znam, ali od kad sam ja za kormilom Hajduka, igrači su disciplinirani i profesionalno odrađuju obveze.

Prijedlog svog prethodnika Stanka Poklepovića da bi igračima dobro došao sportski psiholog, Vučević je u načelu podržao.

- Ne bi to bilo loše, ali čini mi se da bi bilo puno bolje, u fazi odgoja igrača ili skautiranja onih koji dolaze sa strane, razgovarati s njima, s njihovim roditeljima, točno se i sigurno informirati o njegovim karakteristikama. Treba kupiti igrača koji uz sve ostalo ima i glavu.

Što se tiče njegovog ostanka na klupi Vučević kaže kako će tek razgovarati s čelnicima o takvoj mogućnosti, te predložio da Hajduk mora naći trenera s kojim će imati strpljenja na duži rok.

- Volio bih se vratiti i završiti započeti posao u omladinskom pogonu. Iako sam imao puno prijetnji, a imam ih i danas, nadam se kako će roditelji koji to rade shvatiti da njihovoj djeci želimo dobro - kaže Vučević koji se zalaže za pojačavanje skautske službe Hajduka.

- Predložio sam da zaposlimo sedam skauta, svaki da bude zadužen za određenu regiju, da nam se ne događaju propusti kao do sada. Pored njih trebaju nam skauti za inozemstvo, za BiH, Kanadu, Australiju, gdje sam već predložio i razgovarao s Josipom Skokom...

Što se tiče četiri utakmice do kraja polusezone, Vučević je rekao kako je u svlačionici zabranio razgovor o svemu osim o prvoj sljedećoj utakmici.

- Svi smo koncentrirani na utakmicu protiv Osijeka, ne razmišljamo o ničemu nego o pobjedi - zaključio je Vučević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta