Obavijesti

Sport

Komentari 0

Gorica protutnjala Zaprešićem

Gorica protutnjala Zaprešićem
10

Ognjen Mudrinski zabio je dva, a Damian Van Bruggen jedan u krivi gol za prvu pobjedu Gorice nakon stanke zbog korona virusa u Zaprešiću. Interovcima slijedi grčevita borba za ostanak

VIDEO

Samo dan nakon što je produžio ugovor s Goricom do kraja aktualne sezone Ognjen Mudrinski uvjerio je čelnike da se nisu prevarili. Srpski napadač zabio je dva gola u uvjerljivoj pobjedi kod zaprešićkog Intera 3-0 u prvoj utakmici 28. kola HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Reflektori na stadionu Gorice

Pokretanje videa...

01:50

Početak je kasnio četiri minute jer je domaći golman Mladen Matković obukao dres identičan onom Gorice pa je morao u svlačionicu na presvlačenje, a glavni sudac Marin Vidulin borio se sa sunčevom svjetlošću kad je u ranoj fazi utakmice na ekranu gledao gužvu i mogući penal za Inter koji ipak nije postojao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
U 28. kolu HT Prve lige sastali se Inter Zaprešić i Gorica

Inter se solidno držao u prvom poluvremenu, ali sve je palo u vodu u 53. minuti, kad je Van Bruggen prevario Matkovića i u svoju mrežu skrenuo udarac Kristijana Lovrića.

Mudrinski je stupio na scenu u završnici, samo četiri minute nakon što je ušao s klupe. U 78. i 84. minuti potopio je interovce na asistencije Matije Dvornekovića. To su mu bili i prvi golovi u HNL-u.

U 28. kolu HT Prve lige sastali se Inter Zaprešić i Gorica

Gorica je ovom pobjedom zadržala šansu da se dokopa petog mjesta i Europe koja joj, uz utakmicu više, bježi šest bodova (tolika je razlika za Osijekom). Inter je ostao posljednji sa 17 bodova, koliko ima i Varaždin, ali uz utakmicu manje.

U idućem kolu Gorica gostuje baš kod Osijeka, a Inter ide u Pulu na noge Istri u derbiju začelja koji bi štošta mogao odlučivati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu