Obavijesti

Sport

Komentari 4

Gotovo 40 godina nisu ispali iz prve lige, a sada su ih Rakitić i društvo gurnuli prema Segundi

Gotovo 40 godina nisu ispali iz prve lige, a sada su ih Rakitić i društvo gurnuli prema Segundi

Sevilla je slavila protiv Valencije i gurnula Šišmiše prema drugoj ligi. Izgleda kako Mestallom ove godine Pasodoble svira malo pretiho jer Barajini vojnici izgledaju apsolutno nezainteresirano

VIDEO

U posljednjem nedjeljnom susretu 29. kola španjolske La Lige nogometaši Seville su u gostima pobijedili Valenciju 2-0. Sevilla je suparnika slomila u drugom poluvremenu kada su pali golovi. Prvo se Francuz Loic Bade najbolje snašao nakon kornera, u 55. minuti te iz blizine pogodio za 1-0. Nakon lijepe i brze akcije, dvadeset minuta kasnije, Suso je povećao na 2- 0.

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

  

Tom pobjedom Sevilla je napravila mali pomak te je trenutačno na 12. mjestu ljestvice. Valencia se i dalje koprca u golemim problemima te je i dalje u opasnoj zoni ispadanja. Ima isti broj bodova kao pretposljednji Espanyol, dok joj za tri boda bježi  Almeria koja je na 17. mjestu.

 

U vrh ih vratila legenda Real Madrida

"Šišmiši" su se tako našli na rubu ispadanja iz La Lige. Nalaze se na 18. mjestu koje vodi u drugi rang španjolskog nogometa. Posljednji put u Segundi su igrali u sezoni 1986/1987. kada ih je legendarni Alfredo Di Stefano uveo u najviši rang španjolskog nogometa. Dakle 36 godina Valencia se natječe u vrhu španjolskog nogometa i za to vrijeme upisala je brojne uspjehe. 

Početkom dvijetisućitih dva puta su dizali trofej La Lige. Bilo je to u sezonama 2001/2002. i 2003/2004. Valencia se tada nalazila u vrhu španjolskog ali i europskog nogometa, u sezoni kada su podigli svoj posljednji naslov prvaka španjolske, uzeli su i kup Uefe. U periodu nakon kraja osamdesetih i povratka u La Ligu, Valencia je tri puta uzela Kup kralja.

LaLiga - FC Barcelona v Valencia

Klub s juga Španjolske tako igra jednu od svojih najlošijih sezona u posljednjih 30-ak godina. Početkom prošlog desetljeća nalazili su se u velikim dugovima i financijskim problemima no čak ni tada nisu bili u nezavidnoj situaciji kao  danas.  

Do kraja sezone čeka ih devet utakmica. Odmah u sljedećem kolu slijedi im utakmica protiv Elchea koji se uvjerljivo nalazi na posljednjem mjestu. Čeka ih još utakmica protiv Cadiza koji im trenutno bježi šest bodova, a sve je izglednije kako će se borba za ostanak voditi do posljednjeg kola, a posebno će biti zanimljivo gledati pretposljednje kolo kada ih čeka utakmica s Espanyolom koji se nalazi jedno mjesto ispod Valencije s istim brojem bodova.      

  POGLEDAJTE VIDEO: BRUNO PETKOVIĆ IGRA ŠAH 

  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom