Obavijesti

Sport

Komentari 39

Gotovo je! Conor i Mayweather u borbi vrijednoj milijardu $!

Gotovo je! Conor i Mayweather u borbi vrijednoj milijardu $!
1

Nije bilo bitno gdje i kada, kako i zašto. Bitno je bilo samo okupiti dovoljno sponzora i 'udio treće strane' koji će iskeširati dovoljno novca za obojicu. Čini se kako su uspjeli jer se spominje vrtoglavih milijardu $

VIDEO

Svijet će imati priliku vidjeti ono što želi već neko vrijeme! Conor McGregor i Floyd Mayweather održat će superbogatu borbu nakon mjeseci i mjeseci pregovora. Svijet borilačkih sportova s nestrpljenjem je pratio sve što se događa oko ovog dvojca, a na kraju je došla i službena potvrda. Conor McGregor sinoć je odletio za SAD gdje je postigao dogovor s neporaženim boksačkim velikanom u borbi koja će srušiti sve granice zarade.

Trajala su prepucavanja, McGregor i Mayweather vodili su pravi 'trash talk' rat, a obojica su samo pravila temelje za ono što ih obojicu najviše zanima - ogromna zarada. Nije bilo bitno gdje i kada, kako i zašto. Bitno je bilo samo okupiti dovoljno sponzora i 'udio treće strane' koji će iskeširati dovoljno novca za obojicu.

Čini se kako su uspjeli jer svjetski mediji navode da se ovdje radi o vrtoglavih, nevjerojatnih milijardu dolara. Nitko nikad u povijesti nije dobio toliko novca za jednu borbu. Irac i Amerikanac bit će prvi. Dosadašnji rekord drže upravo Mayweather i slavni filipinski boksač Manny Pacquiao, koji su u meču "prijevara stoljeća" podijelili 300 milijuna dolara.

Izvor blizak Conoru McGregoru rekao je za irski The Sun:

- Ugovor još nije službeno potpisan zbog 'treće strane', ali svi detalji su poznati i dogovoreni. Borba bi čak mogla biti najavljena i tijekom sljedeća dva tjedna!

Novinari su otišli toliko daleko da su tražili priopćenje glasnogovornika hotela u Dublinu u kojem je McGregor trebao odsjesti.

- Red Crow Moran hotel u suradnji s Industry Entertainment nažalost mora objaviti kako je događaj s Conorom McGregorom zakazan za 17. veljače otkazan zbog nepredvidivih i neodogodivih okolnosti. Conor McGregor će biti u Las Vegasu u to vrijeme.

McGregor je 'dobio slobodno' od UFC-a i neće se boriti još 8,9 mjeseci. Čini se kako će prvi čovjek UFC-a, koji je paralelno držao dva pojasa u dvije različite kategorije, konačno zaraditi toliko željeni novac koji mu UFC nije mogao/htio isplatiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome