Obavijesti

Sport

Komentari 37

Saga je gotova: Ajaxu 75 mil. eura, De Ligt stigao u Torino

Saga je gotova: Ajaxu 75 mil. eura, De Ligt stigao u Torino
1

Nizozemski reprezentativac Matthijs de Ligt stigao je u Torino te će uskoro staviti paraf na ugovor s Juventusom. Nalazi se na liječničkom pregledu. Juve će ga Ajaxu platiti 75 milijuna eura

VIDEO

Nizozemski stoper Matthijs de Ligt (19) izazvao je pravo pomutnju u Torinu.

Naime, stigao je sinoć na liječnički pregled te će potpisati petogodišnji ugovor sa 'starom damom'. Stigao je u Juventusovu kliniku u luksuznom crnom džipu, a dočekalo ga je mnoštvo okupljenih novinara i navijača.

Dugo jedan takav transfer nije podigao toliko prašine u Torinu. Može se to usporediti tek s dolaskom Ronalda prošlog ljeta iz Real Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Juventus i Ajax u utorak su postigli dogovor. Talijani će na ime transfera Nizozemcima uplatiti 75 milijuna eura, a De Ligt će u Juventusu zarađivati 12 milijuna eura po sezoni.

Za De Ligta su se borili i Barcelona, PSG, a stidljivo se spominjao i Liverpool, ali Nizozemac je izabrao talijanskog prvaka. PSG mu je nudio 10 milijuna eura godišnje plaće, a Barcelona šest milijuna, a bivši igrač 'kopljanika' izabrao je najizdašniju ponudu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...