Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
25 komentara

Gotovo je: Rukometni velikan Atletico Madrid više ne postoji

Svi rukometaši Atletico Madrida dobili su mogućnost da potraže novi klub, a nekad div svjetskog rukometa nakon duge borbe s financijama proglasit će bankrot

eurohandball.com
Foto: eurohandball.com
25 komentara

Trostruki rukometni prvak Europe i peterostruki španjolski prvak Atletico Madrid više ne postoji. Bivši Ciudad Real je proglasio bankrot zbog duga igračima i ministarstvu financija od čak milijun eura. Tužnu vijest za španjolski, ali i svjetski rukomet objavio je predsjednik kluba Domingo Diaz.

- Odlučili smo ugasiti sve pogone našeg kluba zbog poteškoća s kojima se sučilo naše gospodarstvo, a sve se odrazilo i na sport. Bez sponzora i logističke pomoći, moralna podrška grada jednostavno nije bila dovoljna - riječi su predsjednika na službenim stranicama Atletica.

Svi igrači mogu bez odštete potražiti novi klub, a među njima i Ivano Balić te Jakov Gojun. I dok je Baliću sa 1. srpnjom ionako istekao ugovor, Jakov je imao ugovor još dvije godine. Bez obzira na financijske poteškoće koje ih prate posljednjih godina, Atletico je bio prepun odličnih rukometaša.

Tako će za igračima poput Aginagaldea, Baracheta, Canellasa, Källmana, Gojuna i ostalih mogla krenuti velika potražnja. Na tržištu je i Balić, a za njega su najozbiljnije zainteresirani Vardar, Metalurg i Füchse.

- Hvala Atleticu što nas je prihvatio i pomogao nam, hvala navijačima, ali najviše hvala našim bivšim igračima i trenerima - dodao je za oproštaj od svjetskog rukometnog diva Diaz.

Naši partneri pišu
Message