Obavijesti

Sport

Komentari 33

Gradi novi grande Inter: Zidat će svoju momčad oko Matea

Gradi novi grande Inter: Zidat će svoju momčad oko Matea
4

U prvih 11 Intera igraju 39-godišnji Javier Zanetti, 32-godišnji Chivu i Cambiasso, a u napadu su 30-godišnji Palacio i Cassano. Trebaju im mlade snage poput Kovačića

VIDEO

Brazilac Paulinho trebao je biti vođa novog Intera, no nakon što ga Corinthians nije htio prodati, Moratti se okrenuo Dinamu i odlučio: ‘Novi Inter gradimo oko Matea Kovačića!’ 

- Želim Inter koji će ponovno moći na krov Europe! Vrijeme je da gradimo momčad za budućnost - rekao je predsjednik Intera Massimo Moratti.

Kovačić je igrač za najveće klubove. Ma bit će odličan, Vida ga je nazvao i čestitao mu

Svoje emisare prvo je poslao u Brazil, no nakon što su mu javili da su dobili “košaricu”, nije dvojio niti sekunde. 

- Uzmite avion i krećite za Zagreb. Ne vraćajte se bez Kovačića - rekao je Moratti.

Osim Kovačića, kojeg gazda Intera uspoređuje s Lukom Modrićem, u novom veznom redu Intera igrat će i 23-godišnji Ezequiel Schelotto.

To je njegov plan pomlađivanja Intera, a odluku je donio nakon prošlotjedne utakmice Intera i Torina. Prosjek godina prvih 11 bio je 27,7, što je uznemirilo čelnike Intera. Na terenu su bili 39-godišnji Javier Zanetti, 32-godišnjaci Christian Chivu i Esteban Cambiasso, dok su u vršku napada bili 30-godišnjaci Rodrigo Palacio i Antonio Cassano. Dodamo li 31-godišnjeg Gabyja Mudingayija, jasno je da je riječ o vrlo staroj momčadi. 

Želim ovaj Inter opet vidjeti na krovu Europe, Moratti je želio Kovačića

Osamnaestogodišnji Mateo bit će najmlađi igrač Intera. Od kapetana Javiera Zanettija mlađi je 21 godinu!

- Ne bojim se za njega, on će biti predvodnik novog vala u Interu. Igrač koji će obilježiti Inter. Siguran sam da Moratti nije pogriješio. Želim mu svu sreću, uvijek ću biti uz njega - rekao je prijatelj Domagoj Vida, koji je također vrlo mlad otišao u inozemstvo, točnije u Bayer iz Leverkusena.

Kova bi mogao debitirati već u nedjelju, 3. veljače, protiv Siene. Protivnik će mu biti Adrian Calello, njegov dojučerašnji suigrač u Dinamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu